Een volle bos met een haartransplantatie?

Een volle bos haar is een teken van schoonheid. In de Disney- en Hollywoodfilms zwaaien de prinsessen niet voor niets met hun weelderige bossen haar, en ook ben ik nog nooit een kale prins op het witte paard tegengekomen op het witte scherm. Eigenlijk best vervelend, want worden niet vrijwel alle mannen kaal? En ook wij vrouwen verliezen veel haar naarmate we ouder worden. Tijdens en na een zwangerschap heb je bijvoorbeeld een grote kans om een aanzienlijk bosje haar te verliezen en veel vrouwen kijken dan ook met weemoed terug op hun volle haardos van voor de zwangerschap. Toch is het verdikken van jouw haarbos tegenwoordig aardig eenvoudig voor handen. Overweeg je een haartransplantatie behandeling? Maak dan een verstandige en weloverwogen keuze.

Haartransplantaties zijn toch voor mannen?

Veel mensen denken dat een haartransplantatiebehandeling alleen voor mannen geschikt is. Niks is echter minder waar. Ook veel vrouwen kiezen tegenwoordig voor een haartransplantatie. Uiteraard verschillen de behandelingen bij een man en een vrouw wel. Bij een vrouw gaat het vaak om een haarlijn transplantatie, terwijl veel mannen voor een volledige transplantatie kiezen. Wil jij óók positieve ervaringen ondergaan? Dan doe je er verstandig aan om een goede vergelijking te maken. Verdiep je in de klinieken, verdiep je in de mogelijkheden en laat je goed informeren. Alleen zo vind je de beste haartransplantatie kliniek voor jouw behandeling. De meeste cliënten zijn in ieder geval erg te spreken over hun haartransplantatie behandeling. En over de resultaten.

Kies een behandeling

Bij een haartransplantatie worden bestaande haarzakjes in de hoofdhuid geïmplanteerd waarna er op deze plek al snel weer ‘normale’ haartjes gaan groeien. In de afgelopen jaren zijn er meerdere technieken ontwikkeld voor het transplanteren van haar. Met deze technieken kan het beste resultaat verkregen worden tijdens slechts een relatief korte behandeling. In principe zijn er 3 technieken: de micro FUE techniek, de DHI behandeling en de Artas Robotica FUE techniek. Bij de micro FUE-methode (Follicular Unit Extraction) worden haarzakjes met een hol naaldje losgemaakt en één voor één getransplanteerd naar de kale plekken of dunner wordende haargebieden. Het resultaat is in de maanden erop snel zichtbaar. De DHI behandeling is de nieuwste haartransplantatietechniek die 100% natuurlijk resultaat bereikt. Met de DHI Implanter worden haarzakjes direct geïmplanteerd, dus zonder vooraf gemaakte incisies of kanalen in de ontvangende zone. Als laatste is er de Artas Robotica FUE techniek, waar middels een robotarm op zeer precieze wijze haarzakjes worden geïmplementeerd. Laat je goed informeren door een professionele partij welke techniek het meest geschikt is voor jouw haartransplantatie.

Een haartransplantatie in Nederland of Turkije?

Medical holidays, je hoort er genoeg over. Veel Nederlanders besluiten naar met name Turkije af te reizen voor het ondergaan van dergelijke behandelingen. Belangrijk is dat je je goed laat informeren. Veel cliënten klagen onder meer over een gebrek aan ondersteuning vanuit de specialist en kliniek in het buitenland. De Nederlandse klinieken hebben sowieso hun zaakjes goed op orde en voldoen aan alle Nederlandse wetgeving. De begeleiding is er veelal goed, evenals de informatievoorziening vooraf, tijdens en na de behandeling. Want ook een goede nazorg is van groot belang.

Kortom, laat je informeren over de mogelijkheden, vergelijk klinieken en resultaten en maak een verstandige keuze. Dan kun je uitkijken naar een volle bos met een haartransplantatie!