Duckie Thot het nieuwe gezicht van Hunkemöller

Duckie Thot is het nieuwe gezicht van Hunkemöller! Meer diversiteit in reclame-uitingen? Dat moedigen wij graag aan! Sprong het Nederlandse lingeriemerk Hunkemöller eerder al in de bres voor de curvy ladies onder ons; met hun nieuwste campagne in samenwerking met het Zuid-Soedanese topmodel Duckie Thot, continueert het merk zijn inclusiviteits-strategie. En niet alleen dat vinden wij cool, ook de in samenwerking met Duckie gemaakte collectie is om voor te applaudisseren! Fel roze, sexy zwart, geometrische figuren. In zo’n setje maak jij sowieso een statement.


Sexy Lexie

Net als Duckie Thot, is de collectie die in samenwerking met het model werd gemaakt gewaagd en sexy! Van opvallende bralettes tot slips met hoge taille. Met deze lingerie kun je je niet anders dan een sterke vrouw voelen. En laat dat nu net zijn wat Duckie ons allen wilt meegeven: creëer je eigen ritme en blijf het volgen; geef jezelf kracht en je zult velen inspireren; en sexy zijn is een gemoedstoestand”. Onze favorieten? Scroll snel verder!

Duckie wie?

Duckie Thot is een Australisch model met een Zuid-Soedanese achtergrond. Met haar opvallende verschijning is zij een ‘beloved It-girl’, die zich inzet voor women empowerment en diversiteit. Het model werkte al voor grote namen als Balmain, Moschino en Oscar de la Renta, en is nu het nieuwe gezicht van Hunkemöller. Naast de creatieve samenwerking leverde Duckie Thot ideeën voor zowel de campagne als de marketingstrategie van de collectie. Onderdeel hiervan is een betaalde influencer-campagne met donkere vrouwen, evenals een oproep aan klanten om te doneren aan ENAR (European Network Against Racism), de BLM-liefdadigheidsinstelling die Hunkemöller steunt. Dit goede doel werd in samenspraak met het topmodel geselecteerd.

Duckie Thot voor Hunkemöller

Shoppen

De collectie shop je vanaf vandaag op de website van Hunkemöller. Wees er wel snel bij want de items gaan hard! Benieuwd naar de statements van de influencers waarmee Hunkemöller en Duckie samenwerken? Houd dan de Instagram pagina van het merk in de gaten.