Droombaan Alert: Werken Bij Emirates Als Stewardess

Laten we heel eerlijk zijn, als kind droomden we allemaal wel een beetje over het leven als stewardess. Als klein meisje vonden we die mooie mantelpakjes, de hakjes en bijpassende lippenstift al geweldig. Ook nu kijken we nog steeds op tegen stewardessen. Ze dragen een bepaalde charme met zich mee en  geven ons gelijk een vakantiegevoel! Voor wie nog niet uitgedroomd is, goed nieuws! Emirates, ’s werelds grootste internationale luchtvaartmaatschappij met Dubai als thuishaven, is op zoek naar Nederlandse talenten die haar multinationale team van cabin crew komt versterken. Zie jij het werken bij Emirates als stewardess wel zitten? Lees hier dan hoe!

Hoe word je stewardess bij Emirates?

Als stewardess reis je de hele wereld over en ben je vaak de hele dag  in contact met mensen. Het is daarom belangrijk dat je vloeiend Engels spreekt en communicatief vaardig bent. Spreek je meer talen? Top! Werkervaring is een pre, je hoeft dus nog geen relevante opleiding of werkervaring te hebben om te werken als stewardess bij Emirates. Je kan ook stewardess worden als je minimaal een mbo-4 diploma hebt en aan kan tonen dat je servicegericht, representatief en positief te werk gaat. Wel moet je minstens 21 jaar of ouder zijn en een lichaamslengte hebben van minstens 212 centimeter, van tenen tot vingers bij gestrekte armen. Anders wordt het inpakken van de bagagevakken een beetje moeilijk.

 

Betaald de hele wereld over

Emirates heeft als thuishaven de stad Dubai. Als stewardess voor de luchtvaartmaatschappij zal dit dan ook jouw thuis worden. Daarnaast ben je natuurlijk veel onderweg, Emirates vliegt namelijk naar 158 bestemmingen in 86 verschillende landen! Streep het bezoeken van alle zes de continenten maar van je bucket list. Bovendien ontvang je als stewardess ook flinke korting op reizen buiten je werk om. Mocht je heimwee krijgen, kun je dus altijd voordelig weer even op bezoek bij vrienden of familie.

Bezoek een recruitmentdag

Ben je benieuwd naar hoe het is om te werken bij Emirates als stewardess of hoe het leven in Dubai is? Bezoek dan een van de twee recruitmentdagen op 5 april in het Radisson Blu hotel in Amsterdam of op 7 april in het Hotel NH Collection in Eindhoven. Je kunt je online aanmelden voor deze dagen, het programma begint om 9:00 uur en duurt de hele dag. Neem wel een Engels CV en een recente foto van jezelf mee. Meer weten over het proces? Kijk dan even op: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/.