Dreamkey: de webshop die je móét bezoeken!

Papierwaren die het leven nét even wat mooier maken. Dat is wat de webshop Dreamkey over zichzelf zegt. En dat is een waarheid als een koe, want de papierwaren die in deze webshop verkocht worden, maken het leven inderdaad nét even wat mooier. Ik stuitte afgelopen week op deze webshop dankzij een artikel op een ander blog. ’s Avonds bezocht ik de webshop nogmaals om mijn digitale portemonnee eens flink te laten rammelen 😉

Wie zit er achter Dreamkey?

De persoon achter Dreamkey heet Nienke. Zij startte in 2011 haar webshop, waar ze voornamelijk haar eigen ontwerpen wilde gaan verkopen. Inmiddels is de webshop zo gegroeid dat Nienke haar baan als grafisch ontwerper heeft opgezegd, zodat ze zich fulltime kan richten op Dreamkey. In haar webshop vind je dan ook alleen papierwaren waarvan Nienke vindt dat het leven er mooier van wordt. En ik kan je vertellen: ze heeft een uitstekende smaak 😉

Wat ik kocht bij Dreamkey

In de webshop van Dreamkey zag ik enorm veel moois, maar ik heb het qua aankopen redelijk bescheiden gehouden. Ik kocht een kaart met een mooie quote er op, een rolletje tape en een set van drie notitieboekjes. De bestelling werd in een handig doosje geleverd dat door de brievenbus paste. Ideaal dat ik er niet per se voor thuis hoefde te blijven. Het geheel zat netjes en leuk verpakt met een handgeschreven kaartje er bij. Vind ik altijd een enorme plus als webshops dat doen!

De rest van het assortiment

Natuurlijk kun je nog veel meer dingen kopen in de Dreamkey webshop. Zo vind je er diverse soorten stempels en verschillende kleuren stempelkussens, maar ook stickers, enveloppen, inpakmateriaal en zakjes. Ik kan je dan ook van harte aanraden om de webshop te bezoeken. Je gaat gegarandeerd niet met lege handen naar huis 😉 Dit is zo’n webshop waar ik zeker te weten nog eens terug kom!

Ga naar Dreamkey >