Dit zijn de sekstrends van 2024

Klaar om 2024 te starten met een twist? Move over Dry January, Wet it will be! Het populaire sekstoy merk LELO introduceert Wet January – de maandelijkse masturbatie-uitdaging waarbij je elke dag jezelf verwent. Inspiratie nodig om deze challenge vol te kunnen houden? Hierbij 4 hete sekstrends van 2024.

De Wiptrip

Mental health blijft in 2024 een hot topic, net zoals vorig jaar. Denk aan yoga retreats en spa-trips die steeds meer aan populariteit winnen. Wist je dat een yogales of een dagje spa je libido flink kan boosten? Een verandering van omgeving is ook goed voor de seksdrive. Een vakantieoord biedt niet alleen een ontsnapping aan de dagelijkse sleur, maar creëert ook de perfecte setting om de connectie met jezelf en je partner te verdiepen. Ontdek nieuwe plekken en sta open voor nieuwe ervaringen. En vergeet niet je reistas te vullen met een lekker seksspeeltje – perfect voor onderweg.

(Zelf)Liefde in de Lucht

Zelfliefde is de afgelopen jaren steeds meer geaccepteerd en genormaliseerd. Seks en verlangens hoeven niet meer in de taboesfeer te blijven. Deze trend zal in 2024 doorzetten. Wereldwijd zijn experts het erover eens dat (solo)seks niet alleen bevredigend is, maar ook zorgt voor een goed humeur en een energieboost. In een recente LELO-enquête geeft ruim de helft van de Nederlanders aan productiever te zijn na een orgasme. Dus, laat die positieve vibes stromen!

Sexy Als Ik Dans

Maan en Karel van Goldband bewezen het al met ‘Stiekem’: muziek maken leidt tot dansen tussen de lakens. Dit geldt ook voor stellen die samen naar muziek luisteren. Onderzoek toont aan dat seksueel genot en ritmische timing met elkaar verweven zijn. Dus, maak een sexy playlist voor de slaapkamer en vergeet niet dat 119 BPM het meest sexy tempo is. Hint, hint! (lees hier over onze favoriete seksnummers)

Wie Het Kleine Niet Eert

‘Just the tip’ is hotter dan ooit. LELO voorspelt dat shallowing dé sekstrend van 2024 wordt. Experts zeggen dat deze techniek je seksueel genot naar nieuwe hoogten kan brengen. Door de ingang lichtjes te stimuleren met alleen het topje van de penis, vinger, tong of een speeltje, bereik je specifieke zenuwuiteinden die zorgen voor adembenemende sensaties en intense orgasmes. Probeer het eens zouden wij zeggen..