Dit zijn de Netflix kerstfilms van 2022

Nog even aftellen en we zitten weer met z’n allen rondom de kerstboom! En natuurlijk kan het kijken van een heerlijke cheesy kerstfilm dan niet uitblijven. Elk jaar kijken we weer vol verwachting uit naar de nieuwste releases kerstfilms op Netflix. Zet de popcorn, warme chocolademelk, kaasplank en wijn maar klaar: dit zijn de Netflix kerstfilms van 2022.

Falling for Christmas

Lindsey Lohan is na heel lang niet meer in een film te hebben gespeeld terug en wel met de kerstfilm Falling for Christmas. Lohan speelt een hotelerfgename die een ski-ongeluk krijgt en aan geheugenverlies lijdt. In de aanloop naar kerst wordt ze verzorgd door een knappe lodge eigenaar en zijn dochter. Dat belooft een bijzondere kerst te worden… (vanaf 10 november)

Christmas with you

Benieuwd naar de kerstfilms van 2022? Sla Christmas with you niet over. Popster Angelina voelt haar carrière aan haar ontglippen en ontsnapt om de wens van een jonge fan in vervulling te laten gaan in New York. Hier vindt ze inspiratie om haar carrière nieuw leven in te blazen, maar ook een kans op ware liefde. Dat wordt zwijmelen! (vanaf 17 november)

Christmas on Mistletoe Farm

In Christmas on Mistletoe Farm erft een weduwnaar een boerderij vlak voor de feestdagen. Na zijn verhuizing moet hij ontzettend veel moeite doen om zich aan te passen en te wennen aan het ‘rustieke’ dorpsleven. Gelukkig bundelen zijn kinderen hun krachten om hun vader te helpen om mijn zijn allen op de boerderij te kunnen blijven wonen. (23 november)

The Noel Diary

Een bestseller auteur moet zijn ouderlijke huis leegruimen en ontmoet een vrouw die haar biologische moeder zoekt. Samen raken ze verwikkeld in een zoektocht naar hun verleden en geheimen die lang verborgen bleven. Twee vreemden, op ontdekkingstocht in de aanloop naar kerst. Kans op romantiek? (vanaf 24 november)

Header foto via Netflix