Dit zijn de modetrends van het voorjaar en de zomer 2021

Ook wel klaar met deze ‘corona-winter’? Laten we vooruitkijken naar het voorjaar en de zomer! Hopelijk één waarin we weer volop naar buiten kunnen, drankjes kunnen drinken op terrassen en kunnen flaneren over de boulevards. Dit zijn de modetrends van het voorjaar en de zomer 2021. Om alvast goed in de sfeer te komen!

Tot over de knieën

Was de mini-rok en maxi-jurk nog de must-have van de afgelopen jaren, dit voorjaar staat in het teken van de midi-rok (en jurk), tot over de knieën! Super elegant en makkelijk te combineren met alle type schoenen. Van nauwsluitend tot fladderend, kies het model dat voor jouw lijf het beste werkt.

Dit zijn de modetrends van het voorjaar en de zomer 2021

Sexy lijfje

Een trend die Madame Coco zeker niet had voorzien: het korset. Gelukkig knellen de huidige korsetten niet zo erg als die uit de Middeleeuwen en heb je geen kleedster nodig die je erbij helpt. Nog een voordeel: je lijf wordt prachtig geaccentueerd.

Dit zijn de modetrends van het voorjaar en de zomer 2021

Black & white

Zwart en wit, een klassieke combinatie en ook de komende periode weer helemaal on trend. Aangezien 2020 niet het makkelijkste jaar was, hebben veel designers het modebeeld voor 2021 willen versimpelen. En dat simpel zeer stijlvol kan zijn moge duidelijk zijn. Mooie bijkomstigheid: je hebt vast al iets in zwart en wit in de kast hangen!

Modetrends 2021

Bralette

Durf jij je buik te laten zien? Dan is de bralette trend helemaal voor jou! Prachtig onder een chic pak of boven een highwaist jeans. Met witte sneakers maak je er een sportieve look van en slinger de hakken aan voor de ideale ‘night out’ outfit.

Het pak met bralette

Too glam to give a damn!

We willen feesten: dansen, drinken, sjansen! En hoewel dat waarschijnlijk op korte termijn allemaal nog niet gaat lukken vanwege c*rona, compenseren we het één en ander met onze outfits. De glitter & glam van de ‘gemiste’ feestdagen krijgen volop de ruimte in de modecollecties van dit voor jaar en deze zomer. Pailetten, zilveren accenten en subtiele glitterstoffen. Ready to dress up?!

Glitterpants

Meer modeartikelen lezen? Klik hier.