Dit zijn de modetrends van het najaar 2020

Het is al even geleden dat we de herfst- en wintertrends van 2020 op de catwalk voorbij zagen komen, maar nu het weer herfstiger wordt zal jij je toch nog een keer afvragen wat de komende periode kledingwise voor ons in petto heeft. Van pofmouwen tot ruiten en van leer tot uitbundige ruches. Dit zijn de modetrends van het najaar van 2020!

1. Pofmouwen

In de zomer zagen we het silhouette natuurlijk al veelvuldig voorbij komen: grote soepjurken en shirts met pofmouwen. Deze winter zet deze trend gewoon nog even door met leren varianten, vintage-achtige blousen en jurken.

2. Cape diem

Nog een modetrend van het najaar 2020? De cape! Denk jij dat alleen Harry Potter kan shinen in een cape? Deze winter heeft hij concurrentie, want de cape is weer helemaal terug in het straatbeeld. Van Celine tot Miu Miu; de modehuizen gaan ervoor dit seizoen! Stijlvol en sexy. Iets voor jou?

3. Klassieke ruiten

De klassieke ruit straalt klasse uit. Of het nu in de vorm van een jas, een broek of een blazer is; je kunt deze winter alle kanten op met de ruit. Wees niet bang om de experimenteren met deze print. Mix en match voor een spannend resultaat!

4. Ruches!

Een ruche truttig? Dat kan, maar is geen vast gegeven. Combineer ‘m met een stoere broek en boots voor een stoere maar vrouwelijke outfit of ga all in met lange overknee laarzen. Too glam to give a damn!

5. Leer van top tot teen

Altijd al zo’n stoere bikerchick willen zijn? Dit is je kans! Stoere overalls van leer, biker jackets, boots en bandana’s. Maak je look af met een mooie cat of smokey eye, and you’re good to go. Nu dat motorrijbewijs nog!

Céline – Chanel – Prada

De nieuwe trends in huis gehaald? Lees hier hoe je vervolgens orde schept in jouw kledingkast.