Dit zijn de irritantste vragen die je krijgt als je single bent

Ben jij al een tijd single? Dan herken je deze vragen waarschijnlijk wel! Want irritant genoeg krijgen we als single-ladies vaak genoeg dezelfde vragen naar ons hoofd geslingerd. Of we er nu wel klaar voor zijn? En of het niet eens tijd wordt om een volwassen relatie aan te gaan? And so on..

AMEN!

Irritant als wat, want je bepaald zelf wel wie of wat je mee naar huis neemt en al helemaal wie je aan je ouders voorstelt! We hebben de meest irritante vragen voor je op een rijtje gezet, dat we er hierna maar voorgoed klaar mee mogen zijn! AMEN!

Hoezo ben jij nog single? Je bent zo leuk!

Waarschijnlijk allemaal lief bedoeld hoor, maar ja ik weet het ook niet. Is single zijn echt zo’n slecht teken dan?

En? Hoe is het met de mannen?

Op ieder feestje of iedere verjaardag is het weer hetzelfde verhaal. Hoe gaat het met je? Hoe is het op school/werk? En hoe is het met de mannen? Standaard, en ja, nog steeds ook allemaal het zelfde standaard antwoord! SINGLE LADY!

Je bent wel kritisch he?

Ik wil inderdaad een leuke, knappe vent en geloof me, er lopen er tegenwoordig helemaal niet zoveel rond. Te lang, te kort, te dik, te dun, te weinig humor, te knap, te vriendelijk, te lief, meteen aan de toekomst, of juist zonder ambitie. Ach er is altijd wel iets, de een rookt, de ander eet alleen maar gezond en dan heb ik het nog niet eens gehad over de mannen die de sportschool belangrijker vinden dan de vriendin… Ben ik dan echt te kritisch?

Is dat geen leuke man?

Overal in de kroeg lijkt er een witch hunt geopend op de mannen. Jij bent namelijk de single en dat kan zo niet langer, dus of je daar niet meteen vanavond verandering in wilt brengen?

Maak je geen zorgen, je bent nog jong…

Maak je geen zorgen? Ik maakte me geen zorgen? Moet ik me zorgen maken? Shit, straks eindig ik echt alleen. Zo jong ben ik niet meer en al m’n vrienden zijn wel al aan de relatie.. Oh god.

En tinder dan?

Natuurlijk ben ik een expert op het gebied van dating apps, maar Tinder en dat soort apps zijn in mijn ogen niet de plekken om de man van je dromen tegen te komen. Er zijn vast een aantal succes verhalen uit deze apps gevloeid, maar niet bij mij. En geloof me, de mannen die zich tot nu toe via die app aanmelden, zijn ook niet echt het succes.

Photocredits: Loe Moshkovska.