Dit zijn de badmode trends van 2018

De eerste zonnige weekenden doen ons verlangen naar de zomer. Automatisch komt daar de bikini- en badpak-struggle al om de hoek kijken. Terwijl je nog druk bezig bent met je summerbody worden de eerste bikini’s en badpakken gepast. Maar wat zijn nu de trends? Die zetten wij voor je op een rijtje.

Die bikini- en badpak-struggle onderging ik dit weekend. Ondanks dat het besef kwam dat ik nu echt serieus aan mijn bikinibody moet gaan werken, viel de struggle best mee. Zoek uit welke pasvorm het beste bij jouw figuur past, maar kies vooral een badpak of bikini waar jij je het fijnst in voelt! Check hier de badmode trends van 2018.

Belt it up

Een badpak stijlen met een riem? Yes, dit jaar is het heel normaal!

Ruffles all the way

De ruffles omarmen we al een aantal jaar en ook dit jaar mag het nog: van grote tot kleine ruffles. Tipje! Niet iedere boezem is geschikt voor alle soorten roffels.

Sporttop-ish

Uitvinding! Zeg maar dag tegen triangels die niet op zijn plek blijven zitten en bandeau-bikinitops die je telkens omhoog moet heisen. Deze bikinitop heeft qua model wat weg van een sporttop, maar dan in een fijne stof en mooie print.

High & Low

Hoog uitgesneden badpakken en bikinislips, gecombineerd met een lage decolletés, aan zowel voor- als achterzijde. Dat is de badmode trend van 2018! En vergeet ook niet de high waist bikinislip.

Knots

Geknoopte tops zijn trending en uiteraard verdienen de knopen dan ook een plekje in de badmode trends van 2018.

Een bericht gedeeld door LOVEWAVE (@lovewave) op

Ribbed

Mijn keuze viel op een bikini én badpak in dit fijne stofje. De geribbelde stof is ideaal om mijn oneffenheden in te verbloemen ;).