Dít, vind je in de beautysalon van de toekomst

Ooit gedacht dat we overleden wereldsterren nog eens zouden terugzien als hologram? Of dat je je auto niet zelf meer hoeft te besturen? Elke dag zien nieuwe uitvindingen het daglicht, zo ook in de beauty industrie. Esther en Stephanie, founders van SOAP TREATMENT STORE, ontwikkelden dan ook een vernieuwend beauty concept voor verregaande gepersonaliseerde skincare. Met behulp van Artificial Intelligence en Human Expertise schrijven zij op maat gemaakte recepten voor, onder de naam ‘Prescription‘. Zo krijgt jouw huid díe behandeling die jij nodig hebt in ‘de beautysalon van de toekomst’.

Prescription beautysalon

De beautysalon van de toekomst

Hoe de beauty salon van de toekomst eruit ziet? Dat is er één waarin jij binnen enkele minuten weet welke behandelingen en producten geschikt zijn voor jouw specifieke huid(wens). SOAP TREATMENT STORE en DOCTORS AT SOAP combineren onder de noemer ‘Prescription’ de laatste beautytrends met de ontwikkelingen op het gebied van A.I.. Door middel van een online beauty quiz worden jouw huidwensen bepaald en krijg je een specifiek recept voorgeschreven. In dit recept staan de ingrediënten die jouw huid nodig heeft om ten volste te shinen. Dit betekent dat voor iedereen dit recept weer anders is. De beauty quiz doe je online, om vervolgens zelf de producten te kopen, of een behandeling te ondergaan bij één van de vele aangesloten beautysalons.

Zure cocktail

Actives van prescription – de werkende ‘ingrediënten’ – zijn fluids met een hoge concentratie van één werkstof die de focus heeft een huidprobleem gericht en snel aan te pakken. Wat die werkende stoffen dan precies zijn? Glycolic acid 10%, mandelic acid 20%, salicylic acid 2% + azelaic acid 7%, retinol palmitate 3.7%, ascorbic acid 20%, niacinamide en meso cocktail. Een mond vol, maar geloof me, het schijnt te werken! Door de actives te mixen & matchen met een vegan cleanser, olie of crème – welke dienst doen als ‘drager’ van de actives – creëer je de beste behandeling voor jouw huid.

beautysalon van de toekomst

Benieuwd geraakt? Doe hier de Smart Beauty Quiz met huidexpert Aida en kom er achter wat jouw ‘huidwensen’ zijn.