Fashion,  Trending

Dit vest zien we overal voorbijkomen en wil jij ook in je kast hebben liggen

Voor wie niet kan kiezen tussen panter, kleur en graphics, is dit vest de must-have van het najaar! Het vest van het Nederlandse merk Harper & Yve hebben we al meermaals op Instagram voorbij zien komen, maar vanwege zijn populariteit grepen we er steeds naast. Nu is er een restock onderweg, dus wees er snel bij als je dit mooie fashion item ook in jouw kast wilt hebben hangen!

Shop de Harper & Yve look

Zoals de ladies hierboven laten zien, is het vest perfect te combineren met een lichte jeans en stevige stappers, maar wat dacht je van een wat klassiekere look met mini rok en laklaarzen? Houd de onderkant simpel en laat het vest het werk doen. Zie jij jezelf al shinen in dit pareltje van het Nederlandse Harper & Yve? Je shopt hem hier voor € 149,99.

Harper & Yve
Harper & Yve

Eline is gek op fashion en dan met name schoenen. Met zo'n 70+ paar in de kast, houdt zij zich het liefst bezig met mode, styling en personal branding. Maar de pumps worden ook graag geruild voor comfortabel schoeisel, tijdens reizen over de globe of een rondje in de sportschool. IG: @elineheeres