Deze telefoon wil je hebben voor jouw social media pics

Rumor has it: de nieuwe Samsung Galaxy-S serie komt eraan! En dat is goed nieuws want deze telefoon wil je hebben voor jouw social media pics. Met maar liefst 4 (!) camera’s tot je beschikking is deze telefoon jouw beste vriend voor het maken van dat perfecte plaatje! Experimenteer met het maken van selfies en fashion fotografie, ga wandelen en breng het landschap met de groothoek camera in beeld en oefen met fotografie in het donker. Tijd voor nog meer imperfecte perfecte plaatjes op Instagram! Ben jij een echte content creator? Dan is deze telefoon wellicht iets voor jou.

Heb je lenzen?

De nieuwe Samsung Galaxy-S serie heeft maar liefst 4 (!) lenzen om jouw wereld perfect in beeld te brengen. De nieuwe toestellen zijn voorzien van een 10 MP selfiecamera en 3 lenzen aan de achterkant: een 50 MP groothoeklens, een 12 MP ultra groothoek camera en een 10 MP telelens met 3x optische zoom. Een nieuwe feature is de Nightography functie waarmee je overdag maar dus ook ’s nachts de mooiste video’s en foto’s maakt. Laat de zoomfunctie bij veel camera’s nog te wensen over, met deze camera kun je wel 30 keer inzoomen en maak je een haarscherp shot. Hoewel we weten dat zoveel camera’s extra batterij zuigen, is dit bij deze telefoon geen probleem. Met een capaciteit van 3700 mAh en de razendsnelle Exynos 2200 processor is de telefoon heel zuinig en kun je dus lang op strooptocht naar een mooi plaatje.

Het (im)perfecte selfie

Een mooie selfie maak je door de camera op de voorkant van jouw telefoon te gebruiken. Zorg hierbij voor mooi licht voor het mooiste resultaat. Houd er rekening mee dat je bij een selfie jouw (meterslange) arm niet in beeld wilt hebben, dus kies voor de juiste hoek. Kies ook de achtergrond van jouw foto zorgvuldig uit. Een te drukke achtergrond leidt de aandacht af en bij een selfie wil je die aandacht toch volledig op jou gefocust hebben. Filtertje of niet.. Jij bepaalt de meest (im)perfecte selfie.

Prachtig landschap

Wil jij op reis een mooie overzichtsfoto maken met jouw smartphone? Dat kan! Hiervoor gebruikt je telefoon de groothoeklens om alles mooi in beeld te krijgen. Kies voor een mooie compositie die een goed lijnenspel bevat. Wil je het beeld nog iets spannender maken? Kijk dan of je door middel van het aanpassen van de sluitertijd beweging kunt krijgen in de compositie. Van stromende regen tot voorbijtrekkende wolken. Landschapsfotografie gaat prima met jouw smartphone!

Nachtelijk plaatje

Fotograferen en filmen in het donker is altijd een uitdaging. De Samsung Galaxy-S serie heeft een speciale Nightography functie die het schieten van het perfecte nachtelijke plaatje eenvoudiger maakt. Verder kan het gebruik van een statief je helpen om een zo steady mogelijk beeld te krijgen. Ga op zoek naar een (natuurlijke) lichtbron die het object dat jij wilt fotograferen verlicht. Dit kan het maanlicht zijn, maar ook een lantaarnpaal of kaars.

Deze telefoon wil jij

Kortom, deze telefoon wil jij hebben voor jouw social media pics. Genoeg tips om weer eens lekker de content creator uit te gaan hangen! De Samsung Galaxy S22 met abonnementย is per 11 maart leverbaar, sta jij in de rij?