Deze sandalen en slippers wil jij in jouw kast hebben

De zon schijnt weer uitbundig en dat betekent dat de rokjes en jurkjes weer uit de kast worden getrokken. Zet die sneakers aan de kant en laat je voeten rusten in deze mooie zomerse muiltjes. Vergeet je nageltjes niet mooi te lakken, voor een extra zomers effect. Deze sandalen en slippers wil jij in jouw kast hebben. Voor een dagje naar het strand, of een zwoel diner met kaarslicht.

Chunky zoolen van Dr. Martens

Deze sandalen wil jij in jouw kast hebben! De stoere sandaal van het weer razend populaire Dr. Martens, draag je onder een fleurig zomers bloemenjurkje. Juist dat contrast maakt het spannend.

Kleurrijke sleehak van Gioseppo

Met deze kleurrijke sleehakken wil je toch direct flaneren over de boulevards. Draag ze onder een lange luchtige zomerjurk in gebroken wit of een mooie donkerblauwe pantalon tot op de enkels.

Deze sandalen en slippers wil jij in jouw kast hebben

Zwarte banden van Ipanema

Ultracomfortabele sandalen en slides worden ook liefkozend dad sandals genoemd. De gerieflijke en no-nonsense stijl is een hit, niet alleen bij wandelaars en thuisblijvers, maar ook bij modeliefhebbers! Wij zijn helemaal weg van deze zwarte uitvoering van Ipanema.

Sandalen ladify

Fashion statement met Mango

Hoe bijzonder zijn deze sandaaltjes van Mango! Met deze slofjes aan je voeten maak je zeker een fashion statement. Leuk onder een A-lijn rok of onder een ripped jeans.

Deze sandalen en slippers wil jij in jouw kast hebben

Schoen van autobanden: Indosole

Slippers van autobanden.. dat is nog eens duurzaam! Het merk Indosole maakt zich hard voor de wereld en recycled autobanden om er schoeisel van te maken. Van flipflops tot instappers, de autobanden krijgen een nieuw leven aan jouw voeten.

Deze sandalen en slippers wil jij in jouw kast hebben

Meer fashion nieuws vind je hier.