Deze parel van een tas wil je hebben

Soms komt er een pareltje van een tas voorbij waar je direct je portemonnee voor wilt trekken. De Ophélia Bag van het merk ba&Sh is hier een voorbeeld van. Een handzame tas die stijl en vakmanschap met elkaar combineert in een mix van verschillende materialen, gevlochten details en handgestikte handvatten. Wij zeggen je, deze tas is de must-have voor dit najaar!

De Ophélia Bag

Draag deze tas als een shopper in je hand, of gebruik de afneembare schouderbanden om hem cross-over om je heen te slaan. De tas is gemaakt van verschillende soorten leer van leerlooierijen met een Leather Working Group-certificaat. Dit betekent dat o.a. duurzaamheid voorop staat. Bovendien zijn de metalen onderdeeltjes van de tas nikkelvrij. De voering? Die is van biologisch katoen en kan worden gesloten met een trekkoordje als een soort van buideltje.

BASH Musthave
Bash Ophélia

Get yours!

Ook helemaal verliefd geworden op deze tas? Je hebt hem in twee maten, drie soorten leer en vijf verschillende kleuren. En wat dat dan mag kosten? De Ophélia bags zijn verkrijgbaar voor een adviesprijs vanaf € 250 euro via de ba&sh boetieks en op ba-sh.com. Het grote formaat van schapenleer is exclusief verkrijgbaar vanaf eind 2023, dus stay tuned!