Deze muziek van de Mahogany Sessions mag je niet missen!

Er zijn veel liedjes die ik leuk vind, maar ik ben ze vaak redelijk snel ook weer zat. Daarom ben en blijf ik altijd en eeuwig op zoek naar nieuwe muziek. Een flink aantal maanden geleden stuitte ik op YouTube op de Mahogany Sessions. Dit is een platform dat als missie – en ik vind het prachtig verwoord – het volgende heeft: to deliver great music to your ears and eyes, as often as possible. Ze laten je nieuwe muziek ontdekken via video’s die ze zelf opnemen en delen dit onder andere op YouTube, Facebook en Twitter.

Onder andere artiesten als Hozier, Birdy, Vance Joy, George Ezra en Passenger hebben al één of meerdere nummers opgenomen voor de Mahogany Sessions. Maar dat is niet waar ik dit blog voor schrijf, dit is juist voor de artiesten die je (hopelijk) nog niet kent. Via de Mahogany Sessions ben ik zoveel gave artiesten tegen gekomen. Ik deel graag een aantal van mijn favoriete nummers, maar check ook zeker meer van de genoemde artiesten 😉

01. Jack Savoretti – Sweet Hurt
02. Kyla LaGrange – Cut Your Teeth
03. Dan Croll – Sweet Disarray
04. Luke Sital-Singh – Nothing Stays The Same
05. Lissie – Further Away (Romance Police)
06. Keaton Henson – Lying To You
07. Josef Salvat – Hustler
08. Lewis Watson – Sink Or Swim
09. Marques Toliver – Deep In My Heart
10. Sunday Girl – Self Control

Via de Mahogany Sessions kun je een enorm breed aanbod aan muziek vinden. Om je een indicatie te geven: op het YouTube kanaal vind je ruim 425 nummers. Genoeg artiesten en nummers om uit te kiezen dus 😉 Op de website – zie www.wearemahogany.com – vind je de verschillende categorieën waarin muziek beschikbaar is, zoals folk (hier schreef ik eerder een artikel over), dance, alternative en pop.

Onderstaand uiteraard één van de nummers van de Mahogany Sessions. Ik denk dat ik ‘m al zeker 50x geluisterd heb en ik heb er nog steeds geen genoeg van! Ik ben benieuwd wat jouw favoriete nummer van de Mahogany Sessions is, dus laat gerust een reactie achter!

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=WJnrgvivZ1E]