Deze mannelijke stijliconen wil je volgen

Dat wij van mode houden, dat schuiven we hier niet onder stoelen of banken. We zetten maar al te graag onze vrouwelijke stijliconen in de picture. Maar hoe zit dat nu precies met de mannen? Wij vroegen onze broer Manify.nl om voor ons een aantal must-follow mannelijke stijliconen op een rij te zetten. En we moeten zeggen.. dat ziet er goed uit! Deze mannelijke stijliconen wil je volgen. Veel kijkplezier!

Emmanuel Fourès

Voilà: een Fransman die graag het randje opzoekt wanneer het om kleding gaat. Emmanuel Fourès is een stylist en fashion influencer in één. Naast toffe outfits en architectuur post Emmanuel ook over de droombestemmingen die hij bezoekt. Tel daar een goede outfit bij op en je hebt een esthetisch perfect plaatje!

Andrea Faccio

Deze guy is met recht een lust voor het oog te noemen! De Italiaanse Andrea Faccio is niet alleen rete knap, maar weet ook nog eens wat stijlvol is. Een urban street styletje gemixt met Italiaanse flair. Hij weet zijn volgers in ieder geval te behagen met heerlijke plaatjes van hem, zijn stijl én zijn leven.

Deze mannelijke stijliconen wil je volgen:

Phil Cohen a.k.a The Pacman 82

Phil Cohen a.k.a. The Pacman 82 post een aantal keer per week toffe Instagram video’s die zijn simplistische stijl goed in beeld brengen. Styling tips, verkoopadresjes. Mocht je dit stijltje leuk vinden voor jouw vriend, volg Phil dan zeker voor heel wat mannelijke fashion inspiratie.

Mohammed Hadban en Humaid Hadban

Twinning is winning en dat hebben Mohammed en tweelingbroer Humaid maar al te goed door. Met bijna 100 volgers op de teller posten de jongens modieuze fashion content op hun profiel. Leuk detail: deze heren waren de allereerste lokale mannelijke influencers in de Verenigde Arabische Emiraten!

I am Gieaux

Stijl van eigen bodem! Gio kleur de straten van Rotteredam met zijn geweldige outfits bestaande uit wijde shirts en broeken. Voor MANIFY Magazine #2 interviewde onze broer I am Gieaux over kracht van layering in de mannelijke modewereld: “Layering toont je creativiteit. Het maakt je outfit nóg meer eigen.” We love it!

Christ Jadore

Noem het mooi, noem het lelijk. Deze Franse stylist durft te experimenteren en flamboyant is zijn stijl zeker te noemen. Leuk om te noemen: naast te gekke street style plaatjes deelt Christ ook af en toe liefdevolle kiekjes van zijn familie.

Lorenzo Liverani

Opnieuw een Italiaan in dit lijstje. Eéntje die jou voorziet van Miami Vice vibes met plaatjes met een notaligsche look. Deze man weet hoe hij zichzelf moet verkopen, want wat kijken we graag naar zijn stijl en fotografie. Samen met nog 215K anderen. Go follow!

Johannes Huebl

Dat zijn vrouw – Olivia Palermo – klasse heeft, dat weten we wel. Maar dream man Johannes Huebl mag er zelf ook zeker wezen! Zijn klassieke stijl met blazers, chino’s en overhemden spatten van je scherm af. En dat kan ook niet anders als je onderdeel bent van een heus power couple.

Tim Maandag

Tim Maandag, ofwel Tim Monday is een digital maker uit Amsterdam en aangesloten bij influencer agency Dudes from the Dam. Hij inspireert volgers met stoere outfits en zijn Adams kostuum, ofwel deze influencer schroomt niet om zijn bovenlijf te ontbloten en ons een peek te geven van zijn stalen torso. Vinden wij helemaal niet erg hoor!

https://www.instagram.com/p/CJl5FSMgBKx/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer mode? Lees hier andere fashion artikelen.