Delfts blauw hipper dan ooit!

Wat we vaak qua kleding zien, zien we ook steeds vaker in woon trends wereld. Alles komt een keer terug! Vintage winkeltjes schieten als paddestoelen uit de grond en daar worden wij bij Ladify blij van! Okay toegegeven….we zitten er niet op te wachten dat álles terug komt (je zou toch gek staan te kijken als ze weer zwart wit TV’s gaan verkopen) en ook een iMac heeft de voorrang op een ouderwetse typemachine, maar er zijn van die woon trends van vroeger die we weer met open armen ontvangen!

Delfts blauw

Delfts blauw is er zo een van! Iedere oma heeft er wel een of meerdere thuis staan. En waar ik ze tot een aantal jaren geleden nou nie echt de mooiste decoratie stukken vond, ben ik nu hélemaal om! Het leuke van Delfts blauw is namelijk dat je het werkelijk waar óveral mee kan combineren en in sommige gevallen is t een prachtige cameleon. Bovendien geeft het ook gewoon een fijn nostalgisch gevoel. Een vintage/ industrial huiskamer maak je er mee af, in een landelijke inrichting komt het tot zijn recht, maar ook in een super strakke moderne inrichting geeft het nét even die grappige hippe twist!

Zo veel mogelijkheden

Het maakt eigenlijk niet uit wat voor iets Delfts blauws je in huis hebt, áls je het maar hebt. Van vaas tot schattig handvat op een kastje, van een oude melkkan tot een bordje aan de muur. Het kan allemaal! Zet in die vaas een boeket wilde veldbloemen in allerlei felle kleuren en je wordt instant happy als je ernaar kijkt. Of hang een Delfts blauw bordje aan de muur tussen je fotolijstjes en schilderijtjes. Net even wat anders, maar zeker een blikvanger in je interieur.
Check hieronder wat inspiratie pics om te kijken welk Delfts blauw object eerdaags bij jou in je interieur te vinden is. Wacht niet langer en ga vandaag nog de zolder op, check die toffe vintage winkel in de stad of ga gewoon even gezellig bij oma langs! It’s worth it!