Het Deense Becksöndergaard: ontzettend mooie accessoires!

Accessoires! Wij ladies kunnen er geen genoeg van krijgen. Mooie shawls (ja zelfs in de zomer!), clutches, katoenen tote bags met hippe printjes, nostalgische portemonneetjes, rieten hoedjes…..ik denk dat we er ondertussen allemaal zelf een winkeltje in kunnen beginnen. Ik in ieder geval wel:-) We kunnen er geen genoeg van krijgen en blij word ik dan ook altijd als ik weer een nieuw merk ontdek met nóg mooiere spullen! Het Deense Becksöndergaard is zo’n merk!

Scandinavische eenvoud

2003. Het zijn de vriendinnen Lis Beck en Anna Søndergaard die vanuit hun gedeelde passie voor mode het Deense Becksöndergaard oprichten. Becksöndergaard creëert super mooie stijlvolle accessoires, Scandinavische eenvoud ten top. Wel altijd met een speelse twist. Allebei gepassioneerd door kleuren, zie je altijd een fraai kleurenpalet, mooie hoogstaande materialen, unieke handgetekende prints en de beste en mooiste leersoorten. Allemaal zaken die Becksöndergaard kenmerken en waardoor je bijvoorbeeld een shawl uit duizenden herkent. 

Granny

Al jaren stond bij mij de Granny portemonnee op mijn verlanglijstje. Een mooi ouderwets portemonneetje van de tofste kleuren leer, zo’n ouderwetse sluiting en een speels binnenkantje. Blij was ik toen ik ‘m vorige week eindelijk binnen kreeg. Het volgende project wordt het gele leren tasje. Wat een schatje is dat!

Waar?

Je kunt veel van hun spullen lekker makkelijk op de site bestellen. En in de luxere modewinkels zul je vaak shawls van hun tegenkomen. Ben benieuwd wat er eerdaags in jouw kast hangt van ze!