De vrouw die -as we speak – zichzelf onderdompelt in geluk, meet Teddy!

GRLPWR, een serie van en over inspirerende vrouwen. Of ze nu een eigen onderneming hebben, een toffe creatieve duizendpoot zijn, supermama zijn of een eigen verhaal hebben: van deze vrouwen wil je meer weten. Inspirerende verhalen die alles te maken hebben met dromen najagen en het leven te vieren, maar hoe doen ze dat? En wat is hun levensmotto? Wij dronken een bak koffie met ze en gaan opzoek naar die dromen…

Deze week: Meet Teddy Uijttewaal, 23 jaar, wonend en werkend in Amsterdam. Ze heeft al 2,5 jaar mijn eigen bedrijf, waarin ze start-ups helpt met het binnenhalen van hun eerste investering en dan vooral gefocust op crowdfunding. Daarnaast is Teddy trainer en accountmanager bij een start-up in B. Amsterdam. Ze schrijft graag, waar ze wat meer mee wilt doen en spendeert haar dagen toch wel graag op de fiets, in de zon of op het balkon met haar kat.

Waar sta je nu in het leven?

Ik dompel echt onder in geluk op dit moment, om eerlijk te zijn. In 2018 ben ik afgestudeerd in een opleiding ‘Business Administration in Entrepreneurship’, waarbij je tijdens je studie al je eigen onderneming start. Die heb ik nu al 2,5 jaar, en sinds September heb ik ook nog een zelfstandige onderneming ernaast. Ik werk voor een bedrijf genaamd ‘Professional Rebel’ die trainingen geeft bij grotere bedrijven aan trainees en werknemers. Eigenlijk leren wij ze, hoe ze zichzelf meer kunnen uitdagen op de werkvloer. Ik geef deze trainingen met veel liefde, en plots is het balletje gaan rollen en word ik nu ook gevraagd door andere bedrijven om trainingen te geven. Ik faciliteer nu ook innovatie processen bij bedrijven die mee moeten gaan met de tijd.

Ik ben daarnaast een coaching opleiding gaan doen, omdat het aansluit met mijn hogere doel. Ik heb continue de behoefte om mezelf uit te dagen, en de drang om te blijven leren. Ik geloof er dan ook heilig in, dat wanneer je werk je niet meer uitdaagt, het tijd wordt voor een volgend avontuur. Het leven is te kort om te leven voor een saaie baan. Ik was na mijn studie nog een beetje zoekende naar wat ik nou precies wilde met mijn toekomst, waar ik heen wilde gaan, en nu heb ik het gewoon gevonden. Voor nu dan natuurlijk, ik heb geen idee wat er op mijn pad gaat komen. Maar ik heb een mooie baan, woon in een leuk huis, in de mooiste stad van de lage landen, met fijne mensen om mij heen. En ik ben pas 23. Wat een pracht leven.

https://www.instagram.com/p/BqC6DscFsf8/

Wat zijn nog dromen?

Dit is een beetje een frappante droom, die los staat van trainingen geven. Maar ik merk dat ik altijd geprikkeld wil worden tot meer, en als ik mag dromen, dan droom ik er toch wel van om hiernaast bier sommelier te worden. Je eigen bier brouwen, de bieren bekleden met kleurrijke logo’s, het informatief maken en aan de man brengen. Toch wel weer het ondernemende wat in mij zit. Maar goed, dat is voor nu nog een droom. Voor mijn eigen bedrijf wil ik dit jaar 5 grote klanten binnen halen, zodat ik mijn financieel geen zorgen hoef te maken over de toekomst, en mij onbekommerd kan focussen op nieuwe avonturen.

Wat is jouw levensmotto?

“Doe wat je wil, kletsen doen ze toch”. Deze kwam ik toevallig deze week tegen, via een vriendinnetje en mijn wangen begonnen direct te tintelen. Ik kan mij soms echt aantrekken wat anderen van mij denken. Ik heb daarom een rolmodel gekozen (mijn baas) die daar juist lak aan heeft. In bepaalde situaties denk ik dan, “Hoe had zij dit aangepakt?” en dan denk ik altijd, die was naar deze persoon toegelopen, of had dat ene belletje wel gemaakt. En dan doe ik het. Niet altijd, maar ik ben op weg.

https://www.instagram.com/p/BoUJTJBiWFO/

Dag vrij, wat doe je?

Gedichtjes schrijven. Ik schrijf veel en vaak, maar tot zeer kort geleden, deelde ik ze niet. Vond het te persoonlijk en was toch beetje bangig voor reacties. Kreeg toen als tip om het boek ‘Big Magic’ te lezen en ik heb besloten meer gedichtjes te plaatsen. Wie weet kunnen mensen zich er in herkennen. Woorden zijn te mooi om niet te delen.

Tip van de dag

Vertel je ouders vaker dat je ze liefhebt. Ze verdienen dat. Oh, en het biertje de ‘Thuysfluiter’ bij Café Thuys is een echt aanrader, zeker op deze zwoele lentedagen.

Meer GRLPWR lezen? Check hier andere meiden!

Photocredits: Instagram Teddy.