De voorpret van een srprs.me stedentrip

Nog vier dagen en dan is het na ruim twee maanden aftellen eindelijk zo ver: ik ga op een vierdaagse stedentrip. Waarheen? Geen idee, want ik ga met srprs.me. Zij organiseren verrassingsreizen, waarbij je dus geen idee hebt waar je naar toe gaat. Vorig jaar ondernam ik iets soortgelijks met vriendinnen via Groupon en eindigden we in Venetië. Toen wisten we echter al vijf dagen nadat we geboekt hadden waar we heen zouden gaan. Nu is het echter een complete verrassing waar ik uit ga komen.

Op de website van srprs.me wordt het concept beschreven zoals onderstaand:

Stop control-freaking your trip

Ken je dat? Vanaf het moment dat je weet waar je op vakantie gaat, begin je als een idioot informatie te verzamelen? Hoe ver is de zee? Waar moet ik heen? Wat moet ik doen? Zeg maar dag spontaniteit en hallo torenhoge verwachtingen. Stop met uitzoeken, stop met reviews lezen. Omarm het avontuur en laat je verrassen. 

Nou, een verrassing gaat het zeker worden, want ik heb geen flauw idee waar ik uit ga komen. Op een speciale pagina op de srprs.me website loopt een aftelklok. Deze laat zien hoeveel dagen, uren, minuten en seconden het nog is voordat mijn stedentrip begint. Spannend! En ook staat de weersverwachting op de pagina. Op het moment van schrijven is dat voor de eerste dag 23 graden en reden en voor de tweede dag 24 graden en regen.

Weddenschappen afsluiten op kantoor

Op kantoor heb ik met vier collega’s een weddenschap afsloten wat mijn uiteindelijke bestemming gaat zijn. Er zijn inzetten geplaatst op onder andere Boedapest, Lissabon, Porto en Brno. Ik ben benieuwd of één van mijn collega’s het goed heeft, of dat ze er allemaal ontzettend naast zitten.

Ik ben reuze nieuwsgierig naar de uiteindelijke bestemming, die we pas op het vliegveld gaan onthullen. Spanning tot op het allerlaatste moment. Ik had niet gedacht dat ’t me zo bezig zou houden, maar ik kijk er gewoon ontzettend naar uit. Uiteraard lezen jullie binnenkort op Ladify waar ik uiteindelijk geweest ben en wat ik er van vond!

Foto’s bij dit artikel zijn afkomstig van de Facebookpagina van srprs.me.