De nacht van de wijn, daar wil je zijn!

Komende zaterdag is het dan eindelijk zo ver: de Nacht van de Wijn! Het is de eerste editie van het spectaculaire wijnfestival in Utrecht. Het is een nieuw fris trendy wijnfestival waarin je lekkere en bijzondere wijntjes kunt drinken onder het genot van muziek, entertainment en foodtrucks.

Gouwe Ouwe’s & Nieuw

Van de bekende druiven tot nieuwe ontdekkingen uit opkomende wijngebieden. Yeheessh! Hier wil je dus heen. En niet alleen om de gouwe ouwe’s te drinken, maar ook omdat je überhaupt meer dan 150 wijnen van de beste importeurs van Nederland kunt proeven. En dat voor maar 1 euro per proefglas! Ook kun je deelnemen aan het grootste wijncollege van Nederland gegeven door Edwin Raben. Ken je ‘m niet? De beste man is al drie keer uitgeroepen tot beste sommelier van Nederland. Joejoe!

Credits: Helena Lopes

Maar naast alle druiven en wijn kun je ook heerlijk tussen de enorme vinyl collectie struinen om een verzoeknummertje bij de DJ in te dienen. Yes to ADEMNOOD. Ohja en je kunt dus ook nog zelf je eigen wijn leren blenden. Heel tof toch?

Sabreren kun je leren

En dat is nog niet alles.. Je kunt leren sabreren, meespelen in het unieke wijncasino en de lekkerste druivenrassen in de Pays d’Oc IGP wijnbar proeven. En om weer veilig thuis te komen, heb je met de promocode NVDW19 €10,- korting op je Uberrit tijdens de Nacht van de Wijn! Geen zin om met de Uber te gaan? Dan rijdt er ook nog een pendelbus van en naar Utrecht Centraal Station tussen 00.30 en 02.30.

Zien we jou dus komende zaterdag bij de allereerste editie van dit nu al fantastische wijnfestival? Wij zijn erbij!