De meest romantische uitbarstingen op het internet

Speciaal voor vandaag: de meest romantische uitbarstingen op het internet! Dromen we niet stiekem allemaal van een ultiem romantisch gebaar van onze geliefde? Van het worden ondergedompeld in romantiek? Wij in ieder geval wel! En omdat het vandaag Valentijnsdag is, gingen wij op zoek naar de meest romantisch uitbarstingen op het internet. Even wegzwijmelen bij deze filmische plaatjes. Heb een mooie liefdevolle dag!

Yes I do!

Dit was misschien wel één van de meest romantische kiekjes van 2020: onze Queen of Jetlags werd door haar Sander ten huwelijk gevraagd tijdens een romantisch diner onder de sterrenhemel en een prieel vol lichtjes.

https://www.instagram.com/p/CHUyABhh_6K/?utm_source=ig_web_copy_link

Ferragni madness

De Ferragni’s doen niets halfbakken, dat moge duidelijk zijn. Met regelmaat verklaren de twee tortelduifjes elkaar de liefde op Instagram. En gelijk hebben ze, want wat een droom lijken zij te leven. In ieder geval was hun huwelijk één van de meest besproken en sprookjesachtige festiviteiten die je ooit gaat zien.

On top of the world

Nog een huwelijksaanzoek: boven op de besneeuwde berg, tijdens een romantische lunch, ging Laurens op zijn knieën voor zijn Romee. Rozen, champagne en heel veel liefde. Wat een goed begin van 2022!

Royal wedding

Dit lijstje zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de huwelijksvoltrekking van onze eigen Koningin Maxima en Koning Willem-Alexander. Hoewel de dag aaneen hing met formaliteiten, spatte de emotie en romantiek wel degelijk van de schermen in heel veel Nederlandse woonkamers. Bizar toch eigenlijk, dat dit alweer 20 (!) jaar geleden is?

Pride!

Liefde is grenzeloos, dat laat dit koppel nog maar eens zien! Thorn de Vries en Mandy Woelkens zijn een prachtkoppel en via Instagram laten zij de wereld zien hoe echte liefde eruit ziet. En dan mochten de twee nog geen twee maanden geleden ook nog eens een wolk van een baby op de wereld verwelkomen. Wat een romantiek!

Romantisch én sexy

Dat romantisch alleen zoetsappig kan zijn is verre van waar. Dat bewijzen Vivian Hoorn en haar Rien nog maar eens met deze sexy steamy én romantische fotoshoot onder de douche! Vooral de caption geeft de foto dat lieve zoete randje: “you are the honey to my cheese platter 🤍”.

https://www.instagram.com/p/CYzTbgJjkIu/?utm_source=ig_web_copy_link

Spelen je eigen film

Hoe romantisch is dit: het naspelen van je favoriete romantische film met jouw eigen partner. Jana Kramer deed een poging en lokte haar liefde het ijs op voor een trip down memory lane: Toe Pick. We hopen dat ze er zonder kleerscheuren van afgekomen zijn..

https://www.instagram.com/p/CZpGn2NLtEt/?utm_source=ig_web_copy_link

Love never dies

We weten niet wie ze zijn, maar dat we hier allemaal een zucht van blijdschap slaken kan toch niet anders. Deze twee bewijzen nog maar eens dat liefde geen leeftijd kent en dat je ook op oudere dag nog veel van fashion kan weten!

https://www.instagram.com/p/CZ8zkWCsY6K/?utm_source=ig_web_copy_link