De lippenstift kleuren voor de herfst/winter 2015

De mooie lange zomerdagen zitten er al weer bijna op. Ik wil er nog niet echt over nadenken maar over een paar weken staat de herfst al weer voor de deur. Stiekem beginnen we het al een beetje te merken, steeds meer druilerige dagen. En wat doe je dan in je weekend? Ik heb in ieder geval al lekker gegoogled naar de trends van het najaar. En wat blijkt, het najaar brengt ook leuke dingen met zich mee. Een nieuw seizoen staat ook voor nieuwe trends. Zo dus ook op het gebied van lippenstift en ik zie die kleurtjes wel zitten.

Trendkleuren lippenstift

Terug van eigenlijk nooit weggeweest, de klassieke, mate rode lippenstift. Zelf vind ik dit een echte alleskunner die ook dit jaar niet in je toilettas mag ontbreken. Deze kleur is wel gewaagd en moet je staan. Maar als je de rest van je make-up beperkt tot de basics dan weet ik zeker dat je zult shinen. De perfecte kleur voor op kantoor of een avondje uit.
lippenstift 4 - iciparis.nl

Daarnaast zien we deze herfst veel donkere kleuren lippenstift. Net als vorig jaar gaan we komend seizoen veel paarstinten zien. Maar daar blijft het niet bij. Ook mooie roesttinten, zoals steenrood, mat mauve en cognac gaan we veel zien.
Als je deze kleuren te heftig vindt, dan kan je ook kiezen voor de wat rustigere kleuren zoals vaal beige of soft melon.
lippenstift 2 -harpersbazaar.com
lippenstift 3 - harpersbazaar.com

Wist je dat….

  • Wanneer je een beetje primer aanbrengt op je mond je lippenstift nog langer blijft zitten.
  • Mannen meer aandacht voor ‘ ons’ vrouwen hebben wanneer wij lippenstift dragen dan wanneer we dit niet dragen. Rode lippen zorgen voor zeven seconden extra aandacht en met een donker gekleurde lippenstift is dit zesenhalf.
  • Wanneer je lippenstift door tweeën is gebroken je deze niet gelijk weg hoeft te gooien. Met een klein vlammetje smelt je ze namelijk makkelijk weer aan elkaar.