De leukste valentijnscadeaus voor hem

Ieder jaar zit je weer met de struggle wat je aan je vriend gaat geven op Valentijnsdag. Misschien is het jullie eerste Valentijnsdag of al de 5e, het is en blijft moeilijk. En daarbij: waarschijnlijk heeft hij alles al. Hij heeft jou tenslotte toch (ha). Wij gaan jou een handje helpen met het perfecte cadeau! Lees hier de leukste en origineelste Valentijnscadeaus voor hem:

1. Sauna voor twee

Na een drukke werkweek zijn jullie allebei toe aan een avondje relaxen en daarom is dit het perfecte Valentijnscadeau. Voordeeltje: je hebt er zelf ook plezier van! Je kunt een privé sauna al afhuren vanaf €70,-.

Privé sauna
foto: spa2be.nl

2. Collecting Moments

Neem een mason jar pot en vul deze met briefje, waar je activiteit op zet die je nog graag samen wilt doen. Voor elke maand een briefje, tot de volgende Valentijnsdag. Je zult merken dat jullie veel (meer) leuke dingen gaan doen. En het hoeft echt niet elke maand een grote of dure activiteit te zijn. Wat dacht je van: een hele dag bankhangen en de allerslechtse series kijken, samen sushi maken, een dagje strand, etc. Wij helpen je wel met die pot vullen!

valentijnscadeau voor hem

3. Surprise me! Weekend

Tegenwoordig is het al heel bekend, maar toch blijft het een leuk concept. Jullie hebben beide een verrassing, ook al komt het valentijnscadeautje van jou. En daarbij is het ook gewoon heel makkelijk. Srprs.me zoekt alle voor je uit en regelt het hele weekend. Dat scheelt jou een heleboel werk en keuzes maken. Laat je samen verassen door srprs.me.

surprise me weekend

 

4. Quality time

Wil je nou altijd al dat je vriend leert koken, zodat hij je een keertje verrast met een lekker diner? Neem hem dan mee naar een kookcursus. Of  wil je al zolang zwoel salsa dansen samen met hem? Dan is dit je kans. Een beetje quality time kan er soms wel eens bij inschieten. Kom vooral uit jullie comfort zone en jullie zullen een hele leuke dag hebben!

kookcursus valentijnscadeau

5. Tony’s Chocolonely

Wil je het nou bij een klein cadeautje houden, ga dan voor een groot gebaar! ’n beetje liefde voor … (vul in), want liefde gaat tenslotte nog steeds door de maag. Wie zegt dat alleen vrouwen van chocolade houden… de allerlekkerste reep chocolade kan niemand weerstaan. Maak jouw valentijnscadeau uniek door zijn naam op de verpakking laten drukken. Hopelijk krijg je zelf ook nog een stukje. Win win situatie!

tonys-chocolonely-giftbox-liefde-puur_3

6. Cheers to us! Bierpakket

Weet je nu echt niet wat je moet geven of ben je stiekem veel te laat, dan is daar altijd nog het bierpakket. Of whisky, gin, champagne, etc. Als je er maar mee kunt proosten. Menig man maak je al blij met een paar speciaal biertjes, zeker als ze deze uit liefde krijgen. Proost op jullie samen!valentine_pack