De leukste telefoonhoesjes voor de lente & zomer!

Niet alleen jouw garderobe verdient nieuwe items nu de lente is begonnen, ook jouw telefoon kan een verfrissende make-over gebruiken. Het is hoog tijd om dat oude, verkleurde en kapotte telefoonhoesje te vervangen! Dat spreekt voor mijzelf, maar misschien ook wel voor jou… ik zocht de leukste telefoonhoesjes voor je splinternieuwe Samsung, of je oude iPhone 7 refurbished voor de komende lente/zomer voor je uit! Geen Alibaba spul, waar je vervolgens nog een maand op moet wachten trouwens. Daar heb ik het geduld niet voor.

My Jewellery

My Jewellery is allang niet meer alleen sieraden! In de webshop of in een van de boutiques shop je de leukste kleding, accessoires én telefoonhoesjes. Hier mijn twee favorieten:

Sassy with Red

Support your locals! Sassy with Red is een Instagramaccount, beheert door twee Bossche Fashion Girls. Pas geleden hebben ze een Limited Editon Sassy telefoonhoesje uitgebracht! En die schittert inmiddels om mijn iPhone. Hebben? Stuur hen een DM via Instagram.

telefoonhoesje Sassy with Red

Ideal Of Sweden

Dit merk zie ik steeds vaker om mij heen! Genoeg reden om deze webshop eens te bezoeken. De telefoonhoesjes zijn prijzig, in vergelijking met de rest, maar dan heb je wel een mooie accessoire voor je telefoon!

Casimoda

Als je bij Casimoda niet kunt slagen, dan weet je gewoon niet wat je wilt ;). Van kleurrijke bloemen en alle soorten marble tot de leukste quotes. En dan nog veel meer!

 

All in flavour

De leukste telefoonhoesjes voor foodies! Maar daarnaast hebben ze nog veel meer: van warme Marokkaanse prints tot leukste quotes.