De leukste mini-bloggers

Ze zijn schattig, fashionable en volgen de trends op de kleine voet; de mini-bloggers. Deze kleine stijliconen zijn een ware hit op Instagram en showen dagelijks hun favoriete outfits met iedereen. De ‘outfit of the day’ selfies zitten boordevol toffe combinaties. De kleine hipsters combineren een trui van Ralph Lauren met een ripped jeans van Zara. Daarbij een vintage hoedje, afgestijld met een Céline tas. Just an ordiniary day in the life of a mini-bloggers.

Fashionable kids

Dit is hét bewijs: mode is voor alle leeftijden. Van stoere mutsen tot stijlvolle handtasjes, alles is tegenwoordig in het klein verkrijgbaar. Hippe kinder- en babykleding is tegenwoordig overal verkrijgbaar. De trends van nu worden door grote winkelketens als Zara en H&M perfect door vertaald voor de allerkleinste. Ook grote designers zoals Stella McCartney, Marc Jacobs en Gucci blijven niet achter en hebben geweldige kindercollecties met luxe details, leuke opdrukken en printjes.

De keuze is reuze voor de mini-bloggers. Het creëren van een eigen stijl ligt binnen handbereik. Een opvallende blogger die zich uitstekend weet te kleden is Alonso Mateo (6 jaar). Zijn favoriete items zijn sneakers en zonnebrillen en verschijnt graag in een pak. Hij heeft een geweldige preppy stijl met en vleugje vintage. Love it! Het leuke aan Alonso is dat hij zelf zijn eigen outfits samenstelt. Waarbij achter de meeste mini-blogaccounts trendy moeders de outfits kiezen is híj in de lead. Dit kleine mannetje is enorm populair en heeft meer dan 100.000 volgers op Instagram.

Wat vinden jullie? Al met al heel snoezig, maar horen ze niet buiten te spelen of gezellig te kleuren? Maar eerlijk is eerlijk, stiekem vinden we het heel cute om te zien. Daarom hier onze favoriete fashionable kids op een rijtje. Volg jij ze al?

@monicarosestyle

@stylebythoi

@deegstyle

@ministylehacker