De leukste milieubewuste woonaccessoires van Wellmark

Woonaccessoires die je wilt hebben zodra je ze ziet, dat zijn de producten van Wellmark. Neem dan mee dat de producten milieubewust zijn en je hebt nog een goede reden om de accessoires in je winkelmandje te gooien. Milieubewuste woonaccessoires het geitenwollensokken-imago? Allang niet meer! De accessoires van Wellmark zijn altijd on trend, maar nog belangrijker: duurzaam en dragen bij aan een betere leefomgeving voor nu en voor de toekomst.

De mooiste olijfolie (fles)

Tijdens een zomervakantie in Italië, 3 jaar geleden, ontstond het eerste product – waarom een prachtig en authentiek Italiaans product in een lelijke plastic verkopen, als het een mooie, duurzame fles verdient? Marleen van den Bogaart vond dat dit moest veranderen en ontwikkelde haar eerste product: Authentieke extra virgine olijfolie uit de Chianti-streek in een mooie, glazen fles, die, wanneer de fles leeg is, net zo mooi staat als bloemenvaas.

Wellmark olijfolie fles

Bijzondere zeepdispenser

Alle producten van Wellmark komen met een mooi verhaal. Wellmark streeft naar een samenleving die kleine stappen zet richting een beter milieu. Daar helpen we graag aan mee toch? En als dat betekent dat we deze trendy woonaccessoires moeten kopen, doen we dat gewoon.

De zeepdispensers zijn gemaakt van glas, dus duurzaam en hervulbaar, maar vooral ook veel leuker dan de plastic zeepdispensers uit de supermarkt.

Wellmark zeepdispenser

De zeepdispensers zijn allemaal voorzien van leuke quotes! “May all your troubles be bubbels” is mijn favoriet. En natuurlijk moest er op het toilet een zeepdispenser met “shit happens” komen staan. Ken jij een leukere quote? De zeepdispensers kun je ook bestellen met een eigen quote. Zo heb je nog eens een bijzonder accessoire!

Wellmark zeepdispenser

Ook de glazen potjes met cactussen en vetplantjes hebben allemaal leuke quotes! “you prick”, “stuck on you” en “I need water” als fijne reminder ;).

Duurzaam & origineel cadeau

Alle Wellmark producten willen we uiteraard graag zelf hebben, maar zijn ook heel leuk om cadeau te geven. De olijfolie fles is leuk voor jouw foodie-vriendinnen of een zeepdispenser met eigen quote voor een housewarming.

Wellmark olijfolie fles