De leukste IT-shirts voor de lente!

Tussen de wolken en regenbuien door gaat het zonnetje steeds vaker schijnen en het is dan toch echt bijna lente. We kunnen het terras weer op! Tijd om de saaie, maar o zo chille truien en winterjassen te vervangen voor laagjes. En veel laagjes!

Qua kleding vind ik denk ik wel de lente de leukste tijd van het jaar. Gewoon omdat ik mij dan elke dag weer kan uitleven en van alles kan combineren tot een laagjes-outfit. Het leukste is dat je met een beetje creatief combineren, je kunt laten lijken alsof je een mega grote garderobe hebt. Combineer bijvoorbeeld een it-shirt de ene dag met een toffe koker rok, leren jack en chelsea boots en maak het met wat statement sieraden af tot een stoere outfit. De andere dag ga je voor comfy en draag je het it-shirt met een high-waste jeans, lang gebreid vest en een paar toffe sneakers.
Voeg zelf nog wat laagjes toe door over het leren jack nog een bontje te dragen en over het gebreide vest jouw oversized denim jasje. En niet te vergeten, mijn outfit is altijd pas af als ik een matching sjaal heb gevonden!

Over die it-shirts wil ik het eigenlijk hebben. Ze zijn niet nieuw en iedereen heeft er wel eentje, maar wat zijn sommige toch leuk. Ik ben voor jullie opzoek gegaan bij een aantal webshops en heb, denk ik, een leuke verzameling gemaakt. Aan jullie om deze leuke it-shirts over een paar weken met een hoop laagjes te combineren.

1. Mr. Grey (www.modemusthaves.com); 2. Friends (www.asos.com);
3. Pizza (www.asos.com); 4. Unicorn (www.modemusthaves.nl); 5. Boyfriend (www.loavies.com); 6. Cake (www.asos.com); 7. Vodka (www.modemusthaves.com);
8. Me? (www.asos.com); 9. It’s you (www.hm.com); 10. Latte (www.hipvoordeheb.nl);
11. Blogger (www.asos.com); 12. Hangry (www.asos.com).