De leukste boeken om te lezen op vakantie

Als ik eenmaal begin aan een boek, blijf ik het liefst de rest van de dag lezen. Ik vind het heerlijk, maar helaas vind ik er thuis nooit de tijd voor. Op de een of andere manier heb ik altijd wat ‘beters’ te doen. De enige weken per jaar dat ik wel een boek lees is wanneer ik op vakantie ben. Ik vroeg  team Ladify om hun favoriete boeken op dit moment en maakte een lijst met boeken om te lezen deze vakantie.

1. Thuisblijven is duurder – Jelmer de Boer

Lees hoe jij zo goedkoop mogelijk de wereld over kan vliegen, zonder in te leveren op luxe en comfort. Plan je volgende vakantie, terwijl je nog op vakantie bent. Bestel ‘Thuisblijven is duurder‘ bij Bol.com

2. Ik zie je op het strand – Jill Mansell

Lekker wegdromen in een feelgood verhaal met romantische verwikkelingen, misverstanden en tussenrivaliteit. De ultieme zomerroman bestel je bij Bol.com!

3. De edele kunst van not giving a fuck – Mark Manson

“Stop met altijd maar positief zijn, en leer in plaats daarvan om te gaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven.” Denk daar maar eens over na terwijl je tot rust komt op je ligbedje. Bestel dit boek bij Bol.com.

4. Dagboek van een getuige – Astrid Holleeder

Het vervolg van het mega succesvolle boek Judas. Bestel ‘Dagboek van een getuige‘ bij Bol.com

5. Sexdagboek – Heleen van Royen

Dit is een boek over 365 dagen seks. Aangezien het bespreken van je seksleven nog steeds een taboe is trok Heleen van Royen de stoute schoenen aan. “Iemand met het doen. laat mij dat dan maar zijn.” Bestel Sexdagboek op Bol.com.

6. Pinnen in Mongolië en andere oplosbare reisongemakken

Tips, adviezen, do’s en dont’s. Dit boek is je hoop in bange reisdagen en laat zien dat reizen écht voor iedereen is. En dan bedoelen we dit een volledig geplande reis, maar een reis waarbij je vandaag nog niet weet waar je volgende week slaapt. Bestel dit reisboek bij Bol.com.

7. Vijftig Tinten Grijs verteld door Christian – E.L. James

Wanneer je er nog steeds geen genoeg van kunt krijgen… Bestel dit boek bij Bol.com.

8. Goede dochter – Karin Slaughter

Charlotte – de klassieke ‘goede dochter’ – treed als advocaat in de voetsporen van haar vader. Tot ze getuigen is van een aanslag en het herinneringen naar boven haalt, die ze zo lang heeft geprobeerd te onderdrukken… Bestel ‘Goede Dochter‘ bij Bol.com.

 

boeken tips vakantie

Heb jij nog een goede aanvulling voor boeken om te lezen op vakantie?