De leukste accessoires voor in je huis

De voorjaarsschoonmaak is in volle gang en de frisse wind waait door het huis. Tijd om je interieur ook een opkikker te geven met een aantal toffe nieuwe accessoires. Van lampenkappen tot kaarsenhouders en van sierkussens tot vazen. Dit zijn de leukste accessoires voor in je huis.

Kleine verandering groot effect: sierkussens

Met een aantal nieuwe sierkussens op je bed of bank bereik je direct een verrassend groot effect. Verander enkel de slopen of verwen jezelf ook met nieuwe fluffy vullingen. De kleuren van dit voorjaar? bordeaux rood, oker geel en zandkleur.

Bij de lente horen bloemen én vazen

Bij de lente horen bloemen en dus vazen. Ook deze accessoire komt in allerlei vormen en formaten. Zorg voor tenminste één grote vaas in jouw huisraad om altijd een bos bloemen te kunnen stallen. Verder kun je spelen met kleine, grote, hoge en lage exemplaren. Maak een mooie compositie en zorg voor een eyecatcher in huis!

Kaarslicht

Voor wat extra gezelligheid doe je ’s avonds natuurlijk de kaarsjes aan. Net als bij de vazen, kun je met verschillende kaarsenhouders een leuke originele mix maken. Zorg dat je er tenminste 1 heerlijke geurkaars bij hebt zitten. Zo fleurt je huis in één keer op!

Een echte eyecatcher: een ornament

Sommigen van jullie (of jullie mannelijke huisgenoten) zullen wellicht denken ‘wat heb je er aan?’, maar wij verzekeren dat je interieur echt opfleurt met een eyecatching ornament! En dan niet die gekleurde kabouter die zijn middelvinger opsteekt, maar eerder een kunstig exemplaar zoals deze hieronder.

Opbergbakken

Last but not least: de opbergbak zal wonderen doen voor jouw interieur. Zorg dat je er voldoende hebt staan om alle kleine prularia in de toekomst uit het zicht te houden, want we weten… de grootste doornen in het oog zijn losslingerende schoenen, sokken, pennen en speelgoedpoppen van de hond of de kinderen.