De fik erin: de 5 lekkerste geurkaarsen

Eén van de grootste voordelen van de winter vind ik dat je zonder gêne de kaarsen aan kunt steken. Het geeft een heerlijke sfeer en ruikt ook nog eens hartstikke lekker. Tenminste, als je kiest voor geurkaarsen natuurlijk. Zelf ben ik echt gek op geurkaarsen en ik vind het heerlijk om er ’s avonds eens goed de fik in te zetten 😉 Met het druilerige weer van deze week vind ik echter dat ik helemaal niet hoef te wachten tot het winter is: de kaarsen kunnen nu ook prima aan! Daarom onderstaand de 5 lekkerste geurkaarten die ik op dit moment heb staan.

Victorian – Mimosa and Rose

Onlangs was ik met een vriendin bij LOODS5 om voor haar appartementje meubels te kopen. Maar zelf liet ik mijn begerige oogjes natuurlijk ook even goed over alle producten gaan, want wie weet zit er wel iets leuks bij voor mezelf. Koud 10 seconden binnen liep ik al tegen deze kaars aan. Die ging uiteraard mee naar huis 😉

Orange Sky 

Afgelopen vrijdag ging ik ’s avonds even de stad in in Rotterdam. Bij de V&D kwam ik deze kaars tegen. Een heerlijk, frisse sinaasappelgeur komt je tegemoet als je de kaars in handen hebt. Het schijnt – dat staat immers op de verpakking – dat ‘ie zo’n 23 uur mee gaat en ik denk dat dat 23 heerlijke uren gaan worden 😀

Bolsius – Vanilla Cream / Crème Brûlée 

Eén van de lekkerste geuren op aarde vind ik vanille. Toen ik de Bolsius kaars met vanillegeur zag staan, twijfelde ik dan ook niet lang. Jammer dat ’t zo’n klein glaasje is. Ik zal eens gaan kijken of er ook een grotere van verkrijgbaar is. Zo ja, dan ga ik die ook zeker kopen.

Bolsius – Sugar & Spice

Naast vanille vind ik ook kaneel enorm lekker ruiken. Deze kaars van Bolsius ruikt ook heerlijk en ik kan niet wachten om ‘m binnenkort aan te steken. Deze is bovendien in een groter glas dan de vanille cream / crème brûlée kaars, dus ik kan er extra lang van genieten.

LOODS5 – Colours

Tijdens mijn eerder genoemde bezoek aan LOODS5 liep ik ook nog tegen dit schattige blikje aan. Op het deksel staat smells like passion en dat doet ‘ie zeker. Deze kaars heeft een heerlijke, tropische geur. En het is jammer dat de kaars zo klein is, want dan doe je er maar zo kort mee.

Houd jij ook zo van geurkaarten en heb je nog tips voor me, dan houd ik me zeker aanbevolen!