De fashion kleuren van dit najaar zijn..

De nazomer is definitief over en het is tijd om ons te hullen in warme schapenvachtjes en puffy jacks. Het is tijd om de wintermode weer uit de kast te trekken! Deze zomer barste het van de kleuren in onze kledingkast en ook deze winter staan er weer een aantal kleuren centraal in de najaarsmode van 2021. Lees snel verder en check jouw kledingkast op de fashion kleuren van dit najaar.

Bruin!

Bruin, een typische kleur voor de winter, maar toch niet altijd de meest populaire van het palet. Toch staat de bruine kleur deze winter helemaal centraal. Van donkerbruine wollen vesten tot glanzende bruine rokken. En daar horen natuurlijk ook een paar bruine laarzen of pumps bij.

De fashion kleuren van het najaar
Gespot in NYC

Beige en wit

Deze winter gaan we helemaal los op de ton-sur-ton trend en hullen ons massaal in lichte kleuren als beige en wit. Van beige chunky boots onder een beige rok met beige wollen trui tot een hagelwitte mantel met bijpassend kostuum en schoenen. Combineren mag natuurlijk ook, zo laat ook beauty Vivian Hoorn zien. Snow white is ready for winter!

Paars

Purple rain, purple rain.. En regenen zal het vast deze herfst en winter! Dit najaar verlangen we terug naar de weelde uit de Barokke tijd. Ruches, rijke stoffen en dieppaars vind je terug in de diverse najaarscollecties van verschillende merken. Vooral van de velours pantalon in dieppaars zijn wij fan.

De fashion kleuren van het najaar

Groen als gras

En welke kleur steekt er nu beter af bij paars dan groen? Van groene coltruien tot gifgroene jassen. Deze kleuren laten je opvallen in de grijze grauwe buitenlucht. Voor de durfal is er ook neongroen. Ideaal voor als je durft op te vallen.

De fashion kleuren van het najaar