Tip voor de zomer: de bierton van Hellobier.nl

We zijn ein-de-lijk bij die tijd beland dat we weer blij worden van het weerbericht, we Marc Inbane niet meer nodig hebben om er gezond uit te zien en de blote benen voorzichtig naar buiten komen. Yes!

Dit betekent ook dat we feestjes weer lekker buiten kunnen gaan vieren en de BBQ geregeld wordt aangestoken. En daar hoort natuurlijk een goed gekoeld speciaalbiertje bij.

Yeheesh!

Het ‘probleem’ met buitenfeestjes is dat je weer he-le-maal naar binnen moet lopen om dat ijskoud gekoeld flesje speciaalbier uit de koelkast te trekken. Het is al zo heet, en tegen de tijd dat je weer buiten bent is dat flesje bier alweer lauw (oke wellicht wat overdreven maar je begrijpt mijn punt). Hellobier.nl heeft daar een hele leuke oplossing voor bedacht! Bij het bestellen van een zogenoemde ‘bierproeverij’ krijg je er een koelton bij op wieltjes, die je lekker tussen jullie in kunt zetten als je buiten in de zon staat. Naast dat het bier wordt geleverd in de koelton, krijg je er ook fancy speciaalbier glazen en bierviltjes bij. All set voor een topavond als je het mij vraagt. Laatst had ik de bierton staan op mijn verjaardagsfeestje en was iedereen erg impressed. Heel leuk om iedereen in die ton te zien verdwijnen en als een blij ei, met hun gekozen flesje speciaalbier in de hand, weer omhoog te zien komen. Scheelde mij overigens ook weer wat kilometers naar de koelkast lopen ;). Het was toch al zo heet…

Lees hier alles over de bierproeverijen van hellobier.nl.