De beste high tea voor thuis: genieten à la Lady Bridgerton

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de nieuwste afleveringen van de populaire Netflix serie Bridgerton donderdag online staan. Wij kunnen niet wachten! Om in stijl te genieten van de serie tipte Thuisbezorgd ons een high tea voor thuis. Briljant idee vonden wij, dus delen we hierbij hun overheerlijke tips.

Voor een high tea hoef je niet per se de deur uit. De lekkerste high tea voor thuis laat je namelijk gewoon bezorgen. Welke bakkerswinkels de beste zijn? We delen enkele tips voor in Amsterdam en Utrecht.

Amsterdam

De Bakkerswinkel

De Bakkerswinkel staat bekend om hun heerlijke ontbijt en lunch, maar ze hebben ook een fantastische high tea op de kaart staan. Van verrukkelijke scones met huisgemaakte jam en clotted cream, tot smaakvolle sandwiches, hartige quiches, heerlijke taartjes en sapjes. Alles is apart te bestellen of in een handige High Tea box.

Bestel hier

Sea Salt & Chocolate

Voor de lekkerste gebakjes moet je bij Sea Salt & Chocolate zijn. Kies uit een assortiment van cinnamon rolls, red velvet taartjes, sticky toffee en een selectie overheerlijke koekjes. Perfect om je high tea compleet te maken en schaamteloos te genieten.

Bestel hier

Sue

Voor een gezonde twist op de traditionele high tea, ga je naar SUE Amsterdam. Alle producten worden vers en ambachtelijk bereid, zonder geraffineerde suikers, glutenvrij en veganistisch. Dat is gewoon genieten zonder schuldgevoel! Winnen toch?

Bestel hier

Joe & The Juice

Als je geen fan bent van thee, probeer dan de High Juice van Joe & the Juice. Naast de lekkerste sappen hebben zij heerlijke treats zoals bananenbrood, brownies, blueberrymuffins en verschillende sandwiches op het menu staan.

Bestel hier

high tea voor thuis
Credit: Fotios Photos via Pexels

Utrecht

Anne & Max

Bij Anne & Max kun je eenvoudig een uitgebreide high tea voor thuis bestellen. De High Tea Box bevat een assortiment heerlijkheden voor twee personen: wraps, sandwiches, een kaasstengel, scones met clotted cream en lemon curd, diverse taartpunten, koekjes, chocolade dadels en natuurlijk Anne&Max thee. Het water loopt ons nu al in de mond.

Bestel hier

Steal

Stael biedt een complete high tea box die alles bevat voor een feestelijke middag thuis. Geniet van soep, mini-broodjes, macarons, koffiebroodjes, brownies, taart, shortcake, quiche, scones met jam en clotted cream, smoothies en bonbons.

Bestel hier

30 ML

Bij 30ML vind je alles voor een perfecte high tea, inclusief heerlijke koffie uit eigen branderij. Probeer hun specialty koffies, bijzondere theesoorten en een onweerstaanbare selectie aan huisgemaakte hartige en zoete klassiekers.

Bestel hier

Release datum Bridgerton

Benieuwd wat Lady Whistledown nog meer te vertellen heeft? Hoe het met de Queen’s ‘diamond’ gesteld is en hoe de romance tussen Penelope Featherington en Colin Bridgerton zich ontwikkelt? Zet de release datum van het tweede deel van het derde seizoen in de agenda: 13 juni 2024 en bestel je high tea voor thuis voor de ultieme Bridgerton ervaring.