De 5 tassen trends voor deze lente/zomer

Bij een nieuw seizoen horen nieuwe accessoires en een (hand)tas is nou eenmaal onmisbaar voor een vrouw. Ten eerste omdat wij heel veel spullen (lees: onzin) mee moeten nemen en ten tweede omdat een tas een onderdeel is van de styling van je outfit. Een tas maakt je outfit af! En aangezien het lente is mogen we weer wat nieuwe exemplaren aanschaffen. Wij delen de 5 tassen trends van de lente en zomer.

1. De cirkeltas

Geen onbekenden! Heb je al een cirkeltas in jouw collectie? Dan heb je geluk, want deze lente/zomer komt deze vorm tas weer helemaal terug. Een goede reden om een extra exemplaar aan te schaffen? Erg praktisch is de cirkeltas niet… maar goed, moet altijd alles maar praktisch zijn?

CIRCLE BAG - Schoudertas
CIRCLE BAG – Zalando €28,95

De grote tas

Dit is een tas naar ons hart! Met zo’n grote tas hoeven we geen concessies te maken over wat we vandaag wel en niet kunnen meenemen. Uit deze tas kunnen we leven en zelfs ook bijna in leven. Een nadeel: gooi je alles zomaar in je tas dan wordt het wel even zoeken voor je die ene lippenstift hebt gevonden.

Grote tas
Shopper / H&M€ 19,99

Heuptas

Afgelopen winter schreven we al over deze trend en ook deze lente én zomer zet de heuptas-trend vrolijk door. Verruil je winterse heuptas voor een variant in een leuk, vrolijk kleurtje. Ga deze lente bijvoorbeeld voor roze, geel of lila (want lila wordt dè kleur van deze lente/zomer).

Heuptas
Zign Heuptas / Zalando €39,95

Gevlochten tas

Voor deze trend moeten we even terug in de tijd, maar komt ons zeker nog bekend voor. De rieten, gevlochten tas! De gevlochten tassen heb je in alle vormen en maten. Een tas dat je direct het zomergevoel geeft! Een perfecte accessoire voor een dagje strand. Ga je voor het klein model, dan is deze perfect voor een zomerse stapavond.

 

Gevlochten tas
Ronde schoudertas / Pull and Bear €19,99

Het boxtasje

Het lijkt erg op een mandje, een miniatuur picknick mand. Maar dit seizoen wordt het boxtasje onze favoriete handtas. Het boxtasje is apart, stijlvol en een echte eyecatcher!

boxtasje
Boxtasje / Pull & bear €19,99