De 5 leukste Instagram-chicks van dit moment die jij nog niet kent!

Het is natuurlijk leuk om ’s werelds bekendste fashionistas en fitgirls te volgen op Instagram. Alleen haal je soms je inspiratie liever ergens anders vandaan. Dit zijn de vijf leukste insta-chicks van dit moment, die je volgens ons moet volgen! Vers van hun eigen nationale bodem hebben ze allemaal een ding gemeen: ze zijn fit, modebewust en jij kent ze nog niet. Lees snel verder!

1. Alina Ceuşan

Mijn persoonlijke favoriet, Alina Ceuşan, Deze Roemeense beauty is in haar land een bekende blogger en terecht, want deze blogger heeft het op fashion gebied helemaal bij het juiste eind! Ze is ook bezig om internationaal publiek te trekken, daarom schrijft en filmt ze dus ook regelmatig in het Engels.

A

Instagram: https://instagram.com/alinaceusan/

2. Gaby Epstein

Aussie-allert! Deze Australische dame showt je alle voordelen van haar leven als toegewijde fitgirl en model. Met meer dan 350.000 volgers is ze een voorbeeld voor veel Australische dames. Daarnaast post ze veel foto’s van jurkjes van Australische merken, wellicht zit er ook wel iets leuks voor jou tussen!

https://instagram.com/gabbyepstein/

Instagram: https://instagram.com/gabbyepstein/

3. Grama Ioana

Deze lieve insta-chick post de mooiste kiekjes op het gebied van vakanties, lekker eten en mode. Absoluut het volgen waard, ze besteed veel aandacht aan het maken van haar foto’s en post ook graag kiekjes van haar en haar manlief, de Zwitserse voetballer Danijel Subotić.

https://instagram.com/ioanagrama/

Instagram: https://instagram.com/ioanagrama/

4. Ashy Bines

Ashy Bines is een inspirerende fit girl die veel post om andere vrouwen te motiveren om hun droomlichaam te realiseren. Daarnaast is ze auteur van het boek: Bikini Body Challenge en heeft ze haar eigen website waar je mee kan doen aan haar challenges. Oh ja, nog een leuk bijkomend feitje, deze chick is sinds kort zwanger, op haar Instagram showt ze haar groeiende buik! Leuk!

https://instagram.com/ashybines/

Instagram: https://instagram.com/ashybines/

5. Silvia Postolatiev

Silvia Postolatiev, wederom een Roemeense blogger die het nationaal ver schopt. Ze is wat minder van de selfies dan de bovenstaande dames maar dat maakt haar zeker niet minder favoriet. Deze beauty met brains heeft namelijk ook haar eigen kledinglijn en ja, die is leuk en ja, die is betaalbaar! Enjoy!

https://instagram.com/postolatieva/

Instagram: https://instagram.com/postolatieva/