De 15 meest onmogelijke dilemma’s van Dilemma op Dinsdag

Waar ik werk is het op dinsdagochtend vaste prik: zodra er een nieuw dilemma online staat, pak ik mijn telefoon, draai ik 29 (het nummer van mijn collega) en leg ik het nieuwe dilemma aan haar voor. Zij maakt als eerste haar keuze, daarna kies ik tussen beide opties en vervolgens spreken we elkaar een week niet. Nee grapje, we spreken elkaar zeker nog wel. Maar het hoogtepunt van de week is toch wel het Dilemma op Dinsdag (I know, beetje sneu 😉 )

Wat is Dilemma op Dinsdag?

Misschien heb je er al wel eens van gehoord, maar het zou ook compleet nieuw voor je kunnen zijn: het Dilemma op Dinsdag. Het principe hiervan is simpel: elke dinsdag moet je kiezen tussen twee zaken die allebei net zo (on)aantrekkelijk zijn. Denk: je moet altijd alles benoemen wat je doet of je moet één keer de volledige inhoud van het wc-borstelbakje opdrinken. In mijn geval: dat laatste. I know, ranzig. Maar 1.000 keer beter dan altijd alles benoemen wat ik doe. En trouwens, zoveel zit er toch niet in dat wc-borstelbakje ..

Maar goed .. de Dilemma’s op Dinsdag .. Ik kan er heel veel over vertellen, maar ze zijn gewoonweg geniaal. Onderstaand verzamelde ik de 15 mooiste van de afgelopen maanden. Soms zijn ze zo ranzig of zo erg dat je gewoon eigenlijk niet wilt kiezen. Maar tóch moet het, dat is het leuke. Wat dacht je bijvoorbeeld van je woont op de 94e verdieping van een flat zonder lift of al je digitale communicatie moet vanaf vandaag via handgeschreven brief. Ik vind ‘m moeilijk hoor, heel erg moeilijk ..

Meer Dilemma’s op Dinsdag

Als je nog niet uitgekozen bent of benieuwd bent naar de komende dilemma’s, dan raad ik je zeker aan om de Facebook pagina te liken. Ben je net als ik eigenlijk een beetje klaar met Facebook (man, wát een meuk komt daar voorbij de laatste maanden zeg), dan kun je er ook voor kiezen om ze te volgen op Instagram. De echte liefhebber haalt uiteraard het enige echte Dilemma op Dinsdag boek in huis (en ja, ik heb ‘m zelf ook 😀 )