De 15 leukste canvas tassen die te koop zijn op Etsy

Ken je Etsy? Dit is een platform waarop mensen zelfgemaakte spullen aanbieden. Het gaat dan niet om knutselwerkjes die eruit zien alsof ze door kleuters zijn gemaakt, maar echt om kwalitatieve spullen. Er staan miljoenen prachtige, handgemaakte items op Etsy. Zelf heb ik al heel wat van mijn verdiende euro’s zien verdwijnen op dit platform. Gelukkig kreeg ik er altijd wat moois voor terug: onder andere een aantal handgemaakte kaarten, een prachtige ketting en heerlijke lippenbalsems.

De canvas tassen van Dille & Kamille

Er is nog iets waar ik gek op ben en dat zijn canvas tassen. Je weet wel, van die leuke tassen die ze ook bij Dille & Kamille hebben met een leuk printje erop. Inmiddels heb ik het bescheiden aantal van vier of vijf canvas tassen in bezit, maar toen ik op Etsy óók op de canvas tassen, ook wel canvas tote bags genoemd, stuitte, vermoedde ik dat dit aantal niet lang zo laag zal blijven. Ik kwam tijdens een korte speurtocht over het creatieve platform namelijk al zo veel leuke canvas tassen tegen dat ik mezelf begon af te vragen of het acceptabel is om elke dag van de maand met een andere canvas tas over straat te gaan.

Een selectie van de leukste canvas tassen

Omdat ik natuurlijk niet alles kan kopen wat ik leuk vind, heb ik een selectie gemaakt van de vijftien leukste canvas tassen. Al deze tassen zijn te koop op Etsy. Wat dacht je van het exemplaar met de knalrode VW Beetle erop? Of die ene met de kleurrijke ananas? Wat ik al zei, ik kan haast niet kiezen en ik vrees voor wat er gaat gebeuren met mijn salaris dat over een week weer gestort gaat worden. Wellicht doe ik mezelf zo’n leuke canvas tas van Etsy cadeau 🙂

Houd jij ook zo van canvas tassen of juist totaal niet?