Dashl: het Zweedse beautytech platform komt naar Nederland

We hebben er even op moeten wachten, maar nu is het zover: de succesvolle Zweedse beautytech start-up Dashl voor lash-, brow- en nagelbehandelingen komt eindelijk naar Nederland! Na winkels in Zweden en Duitsland heeft Dashl nu de deuren geopend van hun eerste Beauty Bar in Amsterdam. Wat je kunt verwachten? Een salon-in-shop in de H&M op de Dam (nr.4)!

Scandinavian Design

Scandinavische beautytech start-up Dashl werd in 2016 in Stockholm, opgericht door de Zweedse fempreneurs Nina Akbari en Arbilina Nissan (zie foto). Deze dames zijn van nature échte beautynerds die een revolutie teweeg wilden brengen. Nina en Arbilina hebben als missie de schoonheidsbranche en schoonheidsbehandelingen zo toegankelijk mogelijk maken voor een groot publiek. Het concept Dahls is ontworpen met het oog op de dagelijkse behoeften van de moderne vrouw. Gericht op de consument en als werkplek, want tegelijkertijd biedt Dashl de best mogelijke werkomgeving voor professionele stylisten. 

Op Nederlandse bodem

Dashl: het Zweedse beautytech platform komt naar Nederland! Met Beauty Bar by Dashl brengen Nina en Arbilina schoonheidsbehandelingen met betaalbare prijzen en deskundige service naar Nederland. Het doel: de schoonheidsbranche betrouwbaarder, persoonlijker en toegankelijker te maken, en mensen helpen er niet alleen goed uit te zien, maar zich ook goed te voelen. Wij staan te popelen om de vestiging in de H&M store op de Dam te bezoeken. Je gaat er langs voor lash- brow- en nagelbehandelingen in een ontspannen salon-in-shopconcept.

Dahls: het Zweedse beautytech platform komt naar Nederland

Visit

Dashl Beauty Store
Dam 14
Amsterdam

Dashlbeauty.com