Damn Tasty: nieuwe hotspot in Amsterdam-Zuid

Even een gezonde maaltijd scoren ergens in de stad is niet zo vanzelfsprekend. Snel beland je dan toch al bij één van de bekende fastfood ketens met vette hamburgers en milkshakes. De twee vrienden Hein Vermanen en Behrooz Tanori vonden dat dit anders moest. Een gezonde leefsstijl en bewust zijn van wat je eet en drinkt is voor hen namelijk de standaard. Met deze standaard in gedachten openden zij in Amsterdam-Zuid de deuren van Dam Tasty, een healthy hotspot waar je iedere dag terecht kunt voor een snelle – maar gezonde! – hap.

#healthylifestyle

Een plek waar je snel een gezonde en duurzame maaltijd kunt scoren. Het idee voor Dam Tasty begint vorm te krijgen wanneer Hein samen met zijn vriend Behrooz spart over een onderneming waarvan ze denken dat deze nog niet bestaat. Een aantrekkelijke hippe zaak waar je snel en gezond kan eten. Samen met nog een derde partner, Boy Leonidas, wordt dit idee al snel werkelijkheid. De eerste Dam Tasty zaak is vanaf nu geopend aan de Zeilstraat in Amsterdam.

Damn Tasty
Damn Tasty, lekker en gezond

Gezond & lekker

Verse en tasty maaltijden voor een gezonde levensstijl, één die ook nog eens goed voor de ziel is. Klinkt goed, niet? Deze nieuwe healthy hotspot is zeven dagen per week geopend voor een goede maaltijd of even snel iets tussendoor. Binnen, op het zonnige terras, voor takeaway of thuisbezorgd. Net wat jij wil. Van herby lemon chicken tot mushroom kebab en gezonde juices. De keuze is verrassend, lekker én gezond. Wij starten met een Piadina piri piri chicken.Wat bestel jij?