Daily Dilemma’s Part XI: Douchen… Ik ga niet

We hebben allemaal wel eens van die dagen dat je denkt, shit/oops/ohjee momentjes die super herkenbaar zijn, we liever niet mee zouden willen maken, maar vooral momenten die het leven maken zoals het is en waardoor we altijd een goed verhaal hebben. Hier dus Daily Dilemma’s.

De wekker gaat. Ik druk het geluid uit en draai me nog een keer om. Ik veeg m’n voeten langs elkaar en vouw mijn benen hoger op. De zon schijnt door de gordijnen naar binnen en verwarmt m’n gezicht. Voorzichtig trek ik een ooglid op. Ik kijk naar het plafond de zon laat z’n stralen achter en maakt de witte verf nog witter dan ‘ie was. Ik draai me om en kruip in je armen tegen je aan. Je kreunt, glijdt met je vingers over m’n arme en kriebelt wat met je nagels. M’n wekker gaat weer. Ik druk op de snooze knop.

Je geeft me een kus op m’n voorhoofd en opent je ogen. ‘Moet je niet weg ?’ fluister je. Ik zucht en knik. Voorzichtig maak ik me vrij van ruimte in bed om de eerste stap te nemen naar de douche. Ik kijk op m’n telefoon. Shit. Veel te laat. Ik draai me nog een keer naar jou om, geef je een dikke kus op je voorhoofd en sla de dekens open. Ik heb echt geen zin én ik heb echt nog maar drie minuten. Totaal niet haalbaar natuurlijk! Ik douche vanavond wel, fack it. Doe jij dat ook wel eens?

Meer Daily Dilemma’s lezen? Haha deze is wel herkenbaar van vorige week!

Photocredits: Alexander Krivitskiy.