Daily Dilemma’s – Part VI : ‘Ik heb niks om aan te trekken,’

We hebben allemaal wel eens van die dagen dat je denkt, shit/oops/ohjee momentjes die super herkenbaar zijn, we liever niet mee zouden willen maken, maar vooral momenten die het leven maken zoals het is en waardoor we altijd een goed verhaal hebben. Hier dus Daily Dilemma’s.

Ik draai de knop van het volume helemaal naar rechts, gooi m’n haar los en grijp de borstel van de tafel. ‘I’m walking on sunshine, whoeeehoeee’
Mijn heupen schud ik heen en weer op de muziek en zwaai m’n haar over mijn schouder. Ik klik het bh’tje vast, schuif de bandjes strakker over m’n schouder en kijk in de spiegel.
‘Walking on sunshine whoeeehoeee,’
Ik haal de borstel nog een keer door m’n haar, schreeuw het een en ander mee en loop naar de kast. M’n telefoon gaat. We hebben over anderhalf uur afgesproken, maar ik heb nog steeds geen idee wat ik eigenlijk aan doe. Ik blijf voor de kast even stil staan en kijk naar de stapel met spijkerbroeken. Lichtblauw, donker indigo, zwart, flared, wit. Eigenlijk ligt alles er wel…
Een stapel hoger liggen de shirtjes. Wit, donkerblauw, gestreept, zwart, roze, grijs, noem het maar op. Shit, wat moet ik nu aan doen?

Lekkerwijf, maar toch netjes,

Ik loop terug naar de woonkamer en kijk in de spiegel. M’n haar staat alle kanten op. Ik trek m’n kanten broekje iets hoger op en wrijf over mijn buik. Ik heb niets om aan te trekken. M’n hele kast ligt vol, maar ik heb niets voor vanavond. Niets waarvan je denkt ‘lekkerwijf, maar toch netjes,’ of dat ik niet meteen het bed in wil duiken met weet ik veel wie. Godver, hoe dan.
Wat moet ik nu? Wat trek ik dus aan? Hoe doe jij dat altijd met dit dilemma? Ga je wel? Of ga je niet?

Weet je wat, misschien blijf ik inderdaad wel gewoon thuis.

Photocredits: Pexels.