Culottes: de musthave broek deze zomer

Bij de bekende fashion bloggers zie je ze al regelmatig voorbij komen en ook in de winkels trek ik er steeds vaker een uit het rek, maar op straat ben ik ze eigenlijk nog niet tegen gekomen. Daarom wil ik jullie inspiratie geven hoe wij de culottes zowel chique, voor een feestje of etentje kunnen dragen als er casual mee de stad door kunnen paraderen.

Culottes

Een culotte is een broek, die lijkt op een rok. Beter kan ik het niet omschrijven. De broek heeft extreem wijde pijpen, waardoor het lijkt alsof je een rok draagt (totdat je gaat lopen). De broek is er in allerlei soorten materialen, lengtes en pijpwijdtes. Check hieronder de leuke culottes en hoe je deze musthave broek kan combineren!

Ik heb er onlangs eentje gepast, die tot mijn enkels kwam in plaats van tot de knie zoals die moet vallen. Dus ik raad aan om culottes altijd te passen. Let goed op de lengte en/of draag hakken. Zo voorkom je dat je erbij gaat lopen als een clowntje :)! Dit kledingitem is nou eenmaal niet gemakkelijk te combineren, maar dat betekent niet dat we deze trend voorbij laten gaan, toch?