Creëer de perfecte vakantie outfit met deze musthaves!

Van de tropische temperaturen afgelopen dagen wordt ons vakantie gevoel groter en groter. Misschien duurt het nog even voordat je vakantie begint, maar met de voorbereidingen kun je niet vroeg genoeg beginnen. Het shoppen van je vakantie outfit(s) is daar een belangrijk onderdeel van. Ik deel mijn favoriete vakantie-look en waar je deze musthaves kunt shoppen!

vakantie outfit musthaves

Vakantie outfit musthave 1: Badpak

Dé zomertrend van dit jaar is duidelijk het badpak! Je hebt ze in alle vormen en kleuren. Voor mijn favoriete vakantie outfit kies ik voor veel kleur! Want wat is er nu leuker dan lekker veel kleur dragen in de zomer. Dit kleurrijk gestreepte badpak is multifunctioneel. Uiteraard draag je het badpak op het strand en bij het zwembad, maar met en short of rokje tover je het badpak om tot een leuke top! Zit trouwens ook echt super chill.

Vakantie outfit musthave 2: Belt bag

Dat ik fan ben van de belt bag is inmiddels wel bekend. Ik heb er al vaker over geschreven. De belt bag mag dus niet ontbreken in mijn favoriete vakantie outfit. Want hoe handig is deze uitvinding! Wij vrouwen weten hoe fijn het is om een klein tasje bij te hebben, aangezien we in een grote tas alleen maar troep bewaren. Ook weten we dat als het warm is we al helemaal geen zin hebben om die grote tas mee te sleuren. De belt bag die ik uitkoos is poederroze en kun je als riem, maar ook als schoudertasje dragen.

vakantie outfit musthaves

Vakantie outfit musthave 3: Cat-eye zonnebril

De zonnebril is onmisbaar in elke vakantie-look. Het zonnebril-model dat op dit moment hipper dan hip is? De cat-eye zonnebril. Dus voeg ik dit leuke model met roze glazen toe aan mijn vakantie outfit.

vakantie outfit musthaves

Vakantie outfit musthave 4: Enkelbandjes

En dan de finishing touchhet enkelbandje. Elke zomer komen de enkelbandjes terug, maar toch elk jaar weer anders. Vorig jaar was het enkelbandje met schelpjes (wat we deze zomer trouwens nog steeds zien) trending. De trend van dit jaar is iets minder specifiek. De necklace layering trend, die je trouwens ook bij My Jewellery shopt, verplaatst zich deze zomer naar onze enkels. Combineer met verschillende zilveren en gouden enkelbandjes.

Welke musthaves mogen niet ontbreken in jouw vakantie outfit?