Creëer de perfecte taille met corrigerend ondergoed

Of je nu heel slank bent of een kilootje meer, corrigerend ondergoed – ook wel shapewear genoemd – is er voor iedereen! Een misverstand is dan ook dat shapewear alleen voor dames met een maatje meer zou zijn. Bij iedereen kan het dragen van lingerie immers leiden tot tekeningen in de huid en bobbelige vormen in dat strakke jurkje. Bovendien zit goed corrigerend ondergoed ontzettend comfortabel en zorgt ervoor dat jouw pluspunten extra worden geaccentueerd. Zeker nu de periode van feestjes en het Manify Out of Office gala er weer zit aan te komen, is het tijd voor wat tips. Creëer de perfecte taille met corrigerend ondergoed.

De perfecte taille en perzik billen voor iedereen

Over het schoonheidsideaal valt te debatteren, maar feit is dat wij dames nog altijd gek zijn op een slanke taille. Zeker bij het dragen van een strakke jurk of top, willen we voorkomen dat onze love handles te veel aandacht opeisen. Of je nu slank bent of veel ronde vormen hebt, er is figuur corrigerend ondergoed voor elk specifiek lichaamsgebied en voor elk lichaamstype. Naast onze taille, krijgen onze billen ook steeds meer aandacht. We trainen ons massaal suf in de sportschool voor het verkrijgen van die zachte ronde perzikbillen. En natuurlijk helpen deze tripjes naar de sportschool hierbij, maar ook een butt lifting broekje doet wonderen! Kies dus welk lichaamsdeel je zou willen corrigeren en laat je adviseren over de beste optie in combinatie met jouw outfit.

Corrigerend ondergoed
Triumph Shapewear collectie
Creëer de perfecte taille

Sexy corrigerend ondergoed

Corrigerend ondergoed klinkt natuurlijk hartstikke suf, maar dat hoeft het zeker niet te zijn! Noem het ‘shapewear’, voeg kleine sexy details toe zoals in de nieuwe Triumph collectie, en je hebt sexy corrigerend ondergoed voor de moderne vrouw. “Bij shapewear gaat het niet om het verdoezelen van onze minpunten, nee met shapewear hebben we de mogelijkheid om ons al prachtige lichaam nog mooier te maken“, aldus het bekende lingeriemerk. Wil je met jouw corrigerend ondergoed dan ook nog indruk maken op jouw love interest? Kies voor een set met mooie see through of kanten details. Shapewear hoeft allang niet meer alleen maar ‘comfortabel’ te zijn.

Black or nude?

Naast het type shapewear en de pasvorm van de corrigerende lingerie, is de kleur minstens net zo belangrijk. Draag je lichte kleding dan kunnen – afhankelijk van jouw huidskleur – wit of nude goede kleuren zijn voor jouw ondergoed. Maar ook rood is een goede optie om onder wit te dragen zonder zichtbaar te zijn. Kies je voor de zwarte versie van bijvoorbeeld een body, dan is het ook nog mogelijk om deze boven jouw jeans als ‘bovenstuk’ te dragen. Harstikke sexy!

String Of Boxer? Dit Dragen Wij Het Liefst Op Een Eerste Date