Column Ladify || Grote liefde

Hi Val, hoe gaat het met je? Bijgekomen van mijn appje? Ik kan me jouw blik (en die van jouw man) zo voor de geest halen bij het lezen van mijn appje. Stiekem moet ik er een beetje bij gniffelen. Voor de lezer: een foto van een leuke jongeman samen met mijn hond, met het onderschrift ‘meet the boyfriend’. Nu zul je als lezer denken, is dit zo shockerend? Daar kunnen we natuurlijk over in discussie; ikzelf vind het vrij ingrijpend dat ik na zoveel mislukte dates weer van de ‘markt’ ben, maar jouw wenkbrauwen zullen eerder gefronst hebben omdat het zo uit het niets kwam.

Van 0 naar 100, dit is vaak wel hoe ik het leven benader. Voor mij is het vaak alles of niets, wandelen of keihard sprinten. Zo’n halve marathon is leuk, ik kan het ook wel, maar eindig dan toch ook weer met blessures. Anyhow, terug naar die grote liefde. Hij was er gewoon opeens! Daar zaten we dan aan een tafeltje op de hoek van mijn stamkroeg een bakkie pleur naar binnen te slurpen, beiden niet wetende dat het gaspedaal zo hard zou worden ingedrukt. En niet alleen door ondergetekende!

Nu, nog geen twee weken later, is het officieel. We hebben zelfs onze eerste vakantie al geboekt! Gaat het snel? Ja ontzettend snel! Is dit spannend? Ontzettend spannend! Grijpt het me af en toe aan? Absoluut! Maar Val, ik weet gewoon dat dit goed zit. En zo zeker ben ik nooit van mijn zaak geweest. Hij overigens ook niet, dat helpt aardig mee. Ik kan niet wachten om hem aan je voor te stellen! When shall we meet?

Hoi Eline, met mij gaat het heel goed! Jouw appje was inderdaad een aardige verrassing voor me. Een foto met het onderschrift “meet the boyfriend”. Wij zien en spreken elkaar vaak, hoe kan het dan ook dat ik niet wist dat jij weer aan het daten was? Als één van je beste vriendinnen krijg ik namelijk altijd als één van de eersten updates over jouw liefdesleven. Samen evalueren we geregeld jouw date ervaringen en bijbehorende perikelen.

Mijn reactie op jouw appje was “welcome to Eline’s crazy love life!”, gevolgd door: “waar woont hij, hoe oud is hij, wat doet hij?” Een captain? Toe maar! Ik speurde natuurlijk direct zijn Instagram pagina op om meer te weten te komen over jouw nieuwe vriend. Hij speelt piano – jij ook! Hij heeft een motor – dat vind jij hartstikke leuk!

Van 0 tot 100? Yep, dat klopt. Dat is Eline. Maar deze keer zie ik wel een groot verschil. Ik heb je nog nooit horen zeggen “dit is het, hij is het”. Elien, wij zijn op een leeftijd waarop je gewoon niet meer maandenlang wilt daten om te zien of het misschien iets wordt of niet. Jij weet wat jij wilt, hij blijkbaar ook. Waarom dan wachten met jullie samenzijn officieel te maken? Weet je nog wat ik een paar maanden geleden in de sauna tegen je zei? “Op ieder potje past een dekseltje, niet opgeven.” Ik ben ongelofelijk blij voor jou. En ik en mijn man zien jou en jouw Mr Right op de 21e – I cannot wait!