Cocktail ‘o Clock: recept voor Mister Orange

Het is weer vrijdag en dat betekent dat het weer cocktail ‘o clock is op Ladify.nl! Want wat vinden wij die verschillende recepten voor cocktails elke keer toch weer een feestje. Of het nu cocktails zijn of mocktails, met een feestelijk drankje luid je heerlijk het weekend in! Deze week de Orancello, een recept van de Jongens van Oud West.

De Jongens van Oud West

Met de orancello van de Jongens van Oud West geniet jij zowel uit als thuis van de lekkerste cocktails. De naam zegt het al: limoncello, maar dan gemaakt van verse schillen van de beste handgeselecteerde sinaasappels. Het drankje is friszoet met een licht bittere afdronk en heerlijk in de mix. Bijvoorbeeld in de cocktail Mister Orange, de combinatie van orancello, bourbon en limoensap zorgt voor een frisse en fruitige cocktail. Orancello is verkrijgbaar in verschillende horecazaken door heel Nederland en een fles voor thuis kun je online kopen of bij de slijterij. Meerdere recepten proberen of inspiratie opdoen? Neem een kijkje op de website.

Ingrediënten

Cocktail ‘o Clock: recept voor Mister Oragen, 1 cocktail:

  • 1 deel Orancello
  • 1 deel Bourbon
  • Het sap van 1 limoen
  • Het eiwit van 1 ei
  • Schijfje sinaasappel voor garnering

Bereiding

Giet de Orancello, de Bourbon, het sap van de limoen en het eiwit in de cocktailshaker en shake de bestanddelen een aantal keer goed door elkaar. Voeg vervolgens ijsblokjes toe en shake opnieuw. Schenk uit in een mooi martini glas en garneer met een schijfje sinaasappel. Enjoy!

Cocktail 'o Clock: recept voor Mister Orange