Cocktail ‘o Clock: het recept voor Blush 75

Bitterzoet en blozend als de zonsondergang, dat is de Blush 75, een cocktail die geserveerd wordt in een hoge flûte met een takje rode bessen voor een spectaculair effect. Het oog wil immers ook wat. Een lekker receptje met verrassende ingrediënten. Cocktail ‘o Clock: het recept voor Blush 75 vind je hier.

Cocktail ‘o Clock: het recept voor Blush 75

  • 40 ml Gordon’s 0.0 % (of een versie met alcohol)
  • 20 ml Cranberrysap
  • 20 ml Osmanthus-thee en kokoswater-siroop
  • 80 ml Sprankelende rosé (alcoholvrije)
  • Takje rode bessen

Bereiding

Voeg de eerste drie ingrediënten toe aan een cocktailshaker, vul met ijsblokjes en schud 10 tot 15 seconden flink door elkaar. Zeef het drankje en schenk uit in een hoog champagneglas. Giet de (alcoholvrije) rosé eroverheen en serveer met het takje rode bessen. Wedden dat jouw gasten verbaasd zullen staan?

Meer cocktailrecepten? Je vindt ze hier.

Cocktail 'o Clock: het recept voor Blush 75