Cocktail ‘o Clock: De Thuisborrel Club

Maak kennis met de Thuisborrel Club! Een geweldig leuk initiatief waarbij de beste cocktailbars in Nederland hun krachten bundelen in een cocktailbox voor thuis. En die konden wij Ladies bij Ladify natuurlijk niet aan ons neus voorbij laten gaan! Het initiatief van de box ontstond midden in de coronacrisis. Met deze pakketten wil de Thuis Borrelclub de Nederlandse cocktailbars wat extra steun geven. Een mooi initiatief, dat wat ons betreft ook ná de crisis mag blijven! Want thuisborrelen… doen wij maar al te graag!

Thuisborrelclub

Drink bewust

Met de Concious edition van De ThuisBorrel Club borrelbox maak je niet alleen heerlijke cocktails, ook kom je er achter dat voor een goede cocktail één eenheid alcohol eigenlijk al genoeg is. We worden ons met z’n allen steeds meer bewust van de effecten van veelvuldig alcoholgebruik op onze gezondheid en velen van ons gaan hier dan ook steeds bewuster mee om. In samenwerking met oneUNIT, een initiatief van SpiritsNL, heeft De Thuisborrel Club een cocktailbox samengesteld met recepten voor cocktails met minder alcochol. En daarmee gingen wij aan de slag!

Thuisborrelbox

Het is een zwaar pakketje dat wordt geleverd in een mooie glimmende zwarte doos. Bij het uitpakken van de inhoud lijkt het wel of we een laboratorium kunnen starten. De flesjes van verschillende formaten met witte stickers geven het gevoel aan een experiment te gaan beginnen. En eigenlijk is dat ook zo, want we gaan cocktails maken! Naast de ingrediënten voor de cocktails vind je in de box receptenkaarten. Per recept zoek je de ‘ingrediënten’ bij elkaar en volgt de instructies van het recept. Het resultaat? Een heerlijke verrassende cocktail, bedacht door de beste cocktailbartenders van de stad! onze favoriet? De Golden Hour van Bar Feijoa.

De conciousbox van de Thuisborrel Club

Ook een Thuisborrel Club box bestellen? Dat kan via deze website. De inhoud van de conscious box vind je hieronder:

  • Campari Sour – Mr. Smith
  • Ambient Noise – Mr. Smith
  • Mesjogge – Bar Mokum
  • Tortelduiffie – Bar Mokum
  • Blue Hour – Bar Feijoa
  • Golden Hour – Bar Feijoa
  • LA NETA – Bricks “Hooch & Brew”
  • MOODS – Bricks “Hooch & Brew